Libnet.ro
UNICEF

13:00

Concedieri masive, la un post de televiziune din Romania. Angajatii au fost anuntati pe mail ca sunt dati afara

Playtech Playtech,
Concedieri masive, la un post de televiziune din Romania. Angajatii au fost anuntati pe mail ca sunt dati afara

S-au anuntat concedieri masive, la un post de televiziune din Romania. Angajatii au fost anuntati pe mail ca sunt dati afara. Acum, se anunta un proces. Concedieri masive, la un post de televiziune din Romania TelekomSport, postul de sport al celor de la Telekom Romania, a restructurat mai multe pozitii din statia TV. Angajatii au . continuă pe Playtech

Bugetarul din Romania care primeste de zece ori salariul lui Iohannis. Ce face pentru banii astia

Daca Romania ar avea un serial, fiecare episod ar avea o coloana sonora pe care se aude constant cuvantul halucinatie, caci s-a ajuns la situatii frapante. Salariile unor bugetari depasesc unele calcule, ba chiar depasesc si salariul presedintelui Klaus Iohannis. Bugetarul din Romania care primeste de 10 ori salariul lui Klaus Iohannis Conform jurnalistilor de .

Afirmatiile oficiale care te fac sa fugi din Romania: Oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem.

Cand un sistem oficial nu functioneaza intr-o tara democratica sau intampina dificultati, un oficial ministerial isi da demisia sau se baga in pamant de rusine. Un roman s-a gandit insa ca manifestarile de civilizatie fata de concetateni sunt o prostie, iar un ton sarcastic e mult mai potrivit. Daniel Osmanovici a fost un jurnalist la .

Ecaterina Andronescu anunta noi schimbari la bacalaureat. in ce se vor transforma unele licee din Romania

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, anunta noi schimbari la bacalaureat. Oficialul a mentionat ca Ministerul Educatiei va regandi subiectele examenului maturitatii. O noua lege a educatiei va fi lansata in dezbatere. in ce se vor transforma unele licee din Romania si ce presupune schimbarea anuntata? Ecaterina Andronescu anunta noi schimbari la bacalureat Ecaterina Andronescu a informat .

Risc de eruptie a unui vulcan din Romania. Avertismentul a fost lansat de o echipa de cercetatori internationali

O echipa internationala de cercetatori a descoperit un lucru neobisnuit in Masivul Cimoatu-Puturosu din Carpatii Orientali. Ei spun ca vulcanul, care a erupt ultima oara acum 30. 000 de ani, nu pare complet.

Publicitatea online din Romania a crescut cu 22% in 2018, pana la 270 mil. lei

Anul 2018 a fost unul dintre cei mai buni ani ai publicitatii online din Romania, inregistrand o crestere de 22% fata de anul anterior si o valoare de 271,8 mil lei, depasind, pentru prima data suma de 50 milioane de euro, potrivit studiului ROADS realizat de IAB Romania. Cifrele sunt mari, dar daca ii intrebi pe editorii locali de presa online, cei mai multi vor spune ca la ei nu ajunge mai nimic.

Publicitatea online din Romania isi continua cresterea sustinuta: 22% in 2018 fata de 2017

Anul 2018 a fost unul dintre cei mai buni ani ai publicitatii online din Romania, inregistrand o crestere de 22% fata de anul anterior si o valoare de 271,8 mil lei, depasind, pentru prima data suma de 50 mil Eur aprox 57 Mil Eur).

SALVATI COPIII SI FEDERATIA ELEVILOR DIN ROMANIA: Adoptarea OUG 512019 va duce la cresterea abandonului scolar

Salvati Copiii si Federatia Elevilor din Romania sustin ca adoptarea OUG 512019 implica nedecontarea transportului judetean al elevilor si va duce la cresterea abandonului scolar .

O platforma de sanatate si Kaufland organizeaza prima tabara gratuita din Romania

Platforma de sanatate pentru familiile cu copii supraponderali, Wello, bazata pe un program de inteligenta artificiala AI), a anuntat, vineri, ca organizeaza, alaturi de Kaufland, prima tabara gratuita din Romania pentru copiii cu probleme de greutate.

ALERTA NATIONALA! Un vulcan din Romania clocoteste pana la pragul de eruptie

Vulcanul Ciomatu din Romania, care a erupt ultima oara acum 30. 000 de ani, este inca activ, se arata intr-un studiu aparut recent in Earth and Planetary Science Letters. Potrivit acestuia, intre 8 si 24 de.

Siegfried Muresan (PNL): Sistemul medical din Romania este la pamant, dar nimeni nu demisioneaza. Purtatorul de cuvant a exprimat in cuvinte nepasarea generala a autoritatilor fata de bolnavi

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan a afirmat, joi, ca sistemul medical din Romania este la pamant, dar chiar si asa nimeni nu demisioneaza, comparand acest fenomen cu situatia din Finlanda, acolo unde Gu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )