Libnet.ro
UNICEF

13:45

Concedieri masive la una dintre cele mai mari banci europene

Antena3 Antena3,
Concedieri masive la una dintre cele mai mari banci europene

Una dintre cele mai mari banci europene a anuntat restructurari masive la toate filialele sale. Nordea Bank Abp, prezenta in 20 de tari, intentioneaza sa aloce mult mai putin capital uman dupa ce a recunos. continuă pe Antena3

Concedieri masive la una dintre cele mai mari banci europene, acuzata ca ar fi spalat 700 milioane de euro

Una dintre cele mai mari banci europene a anuntat ca-si va schimba complet strategia, anuntand restructurari masive la toate filialele sale, scrie Bloomberg.

Rusia se pregateste de razboi: cele mai mari miscari de trupe, dupa Razboiul Rece

Rusia a initiat niste operatiuni militare de amploare in Marea Norvegiei, in Atlanticul de Nord. Expertii militari sunt de parere ca miscarile de trupe sunt cele mai mari din ultimele cateva decenii. Tensiunile dintre Rusia si tarile membre NATO au crescut la un nivel foarte ridicat in ultimele zile, dupa ce Vladimir Putin a dat .

Michael Jackson conduce in topul artistilor cu cele mai mari incasari dupa moarte si in 2019!

Michael Jackson conduce, pentru al 7-lea an la rand, clasamentul artistilor cu cele mai mari incasari dupa moarte, realizat de prestigioasa publicatie Forbes! .

Care sunt magazinele Carrefour cu cele mai mari probleme, in urma controalelor ANPC

Controlul inspectorilor Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului au scos la iveala probleme semnificative in majoritatea magazinelor Carrefour vizat, dar la unitatile de la Park Lake si Grand Arena din Bucuresti s-a propus inchiderea raioanelor de gastronomie. Valul recent de nereguli gasite la mai multi producatori deschide discutia despre despagubirile la care sunt indreptatiti consumatorii.

Federatia Rusa pregateste teste nucleare in lant ale uneia dintre cele mai avansate rachete intercontinentale. Ce capacitati are arma

Rusia se pregateste sa efectueze cel putin cinci teste ale rachete Satan II, cunoscuta si drept cea mai mare racheta din lume, transmite Moscow Times. Racheta Satan iI denumita si RS-28 Sarmat) a.

4 ani de Colectiv. DSU: Un moment care in mintea si sufletele tuturor salvatorilor va ramane vesnic

Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) a transmis, miercuri, un mesaj la implinirea a patru ani de la tragicul eveniment. DSU a aprecieaza ca a fost una dintre cele mai dificile misiuni care va ramane vesnic in mintea si sufletele tuturor salvatorilor prezenti la misiune. DSU sustine ca toti cei implicati au format o echipa, totul pentru a salva cat mai multe suflete prinse in acel club.

A MURIT! Una din cele mai mari cantarete din Romania, RAPUSA DE DURERE: Te-ai retras in lumea celor drepti si buni... (GALERIE FOTO)

Una din cele mai indragite cantarete de la noi este cu sufletul indurerat, dupa ce a pierdut-o pe una din cele mai importante fiinte din viata sa. VEZI AICI GALERIA FOTO Letitia Moisescu, frumoasa.

Utile: Remediile naturale care te ajuta sa scapi de respiratia urat mirositoare; Cele mai bune alimente bogate in calciu

Cum sa faci ca presbiopia sa fie o afectiune oculara mai usor de tolerat? Stim toti ca, dupa varsta de 40 de ani, ochii nostri sufera un proces ireversibil de. Lumea oncologica- intre perceptia pacientului si realitatea medicala. Unul dintre cele mai interesante fenomene in oncologie este revigorarea sau reinventarea unui.

Comoara de 4.900 de obiecte de aur gasita cu un detector de metale de 2 lire (FOTO)

Un cautator de metale din Marea Britanie a gasit o comoara de 4. 900 de obiecte de aur caracterizata de cercetatori drept una dintre cele mai mari descoperiri arheologice britanice, arataDaily Mail. Como.

Oana Sarbu, superba la 51 de ani. S-a fotografiat in lenjerie

Este una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut Romania, insa in ultimii ani nu a mai aparut atat de des in centrul atentiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )