Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conceptul MCLaren P1, prezentat oficial. Supercar-ul va debuta la Paris (FOTO)

B1 B1,
Conceptul MCLaren P1, prezentat oficial. Supercar-ul va debuta la Paris (FOTO)

McLaren a facut publice primele detalii ale conceptului P1, inaintea debutului sau care va avea loc la Salonul Auto Paris 2012. Conceptul supranumit de McLaren cea mai buna masina pentru soferi din intreaga. continuă pe B1

McLaren P1, mostenitorul legendarului McLaren F1. Noua generatie de super-masini

McLaren a prezentat noi imagini cu masina pe care se pregateste sa o lanseze pentru a-i deveni produsul principal pe piata auto de super performanta, inlocuind miticul McLaren F1, informeaza New York.

FOTOGALERIE PARIS 2012: McLaren P1, noul supercar britanic de 1 milion de euro

La prima sa participare la un salon international, producatorul britanic McLaren Automotive aduce la Paris noul P1, un supercar dezvoltat sa devina cel mai dorit supercar din lume. Conform comunicarii oficiale, P1 nu isi propune sa fixeze recordul pentru viteza maxima, dar sa se impuna ca acceleratie si ca senzatii oferite pe circuit si pe strada in aceeasi masura. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

Galerie Foto: McLaren a prezentat detaliile unui nou monstru pe patru roti

Constructorul McLaren se pregateste de o noua lansare a unui bolid de sute de cai putere cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Impresionant prin culoarea indrazneata si desenul futurist, modelul McLaren P1 va fi de departe una dintre cele mai asteptate aparitii la expozitia auto din capitala Frantei. Vedeti aici o galerie foto cu McLaren P1.

Lexus LF-CC Concept, prezentat oficial inaintea debutului de la Paris (FOTO)

Lexus a dezvaluit oficial conceptul LF-CC, care va debuta oficial in fata publicului de la Salonul Auto Paris 2012. Reprezentantii Lexus au precizat ca stilul adoptat de LF-CC va influenta aspectul viitoarelor.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )