Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concert de Anul Nou, pe 13 ianuarie, la Muzeul National Cotroceni

Adevărul Adevărul,
Concert de Anul Nou, pe 13 ianuarie, la Muzeul National Cotroceni

Radio Romania Muzical si Muzeul National Cotroceni organizeaza marti, 13 ianuarie, de la ora 19. 00, Concertul de Anul Nou sustinut de violonistul Razvan Stoica si pianista Andreea Stoica. continuă pe Adevărul

VIDEO Klaus Iohannis a transmis un mesaj video de Anul Nou: 2015 sa fie inceputul acelei Romanii a normalitatii pe care cu totii ne-o dorim!

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis romanilor un mesaj video de Anul Nou, inregistrat in curtea Palatului Cotroceni, in care spune ca 2015 sa fie inceputul acelei Romanii a normalitatii pe care cu totii ne-o dorim! Sarbatori fericite si la multi ani!.

Obiceiuri de Anul Nou in lume

Artificii, aruncarea pe geam a lucrurilor vechi, feluri de mancare speciale, muzica si sampanie. Anul Nou este sarbatorit prin obiceiuri diverse si inedite de popoarele lumii. Peste tot se manifesta credinta intr-un nou inceput si speranta pentru un viitor mai bun.

18 cupluri s-au casatorit in noaptea de Anul Nou, la Targu Jiu

18 cupluri s-au casatorit in noaptea de Anul Nou la Poarta Sarutului din Targu-Jiu, relateaza Mediafax.

FOTO Felicitari de Anul Nou, in urma cu 100 de ani

La inceputul anilor 1900, la baza corespondentei de Anul Nou erau felicitarile trimise postal. Ilustratele aveau o grafica curata, cu motive precum: potcoava, trifoiul cu patru flori, buchetul de flori, frunza de stejar.

Mesajul presedintelui Iohannis de Anul Nou

Presedintele Klaus Iohannis a aratat, in mesajul de Anul Nou, ca vrea ca 2015 sa fie sa fie inceputul acelei Romanii a normalitatii pe care cu totii ne-o dorim, transmite Mediafax.

Fotbalul englez nu ia pauza nici macar de Anul Nou. Romanii din Premier League se dueleaza cu granzii pe 1 ianuarie

Chiar in ziua de Anul Nou este programata etapa a 20-a din prima liga engleza. Astfel, Chiriches, Gardos si Pantilimon nu se vor odihni pe 1 ianuarie, asa cum fac toti romanii, ci vor juca pentru echipele lor in Premier League.

Anul Nou - Traditii si obiceiuri specifice zilei de Sfantul Vasile

Sfantul Vasile, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe, considerat pazitor de duhuri rele, este serbat in prima zi din noul an, cu urari si petrecere, considerandu-se ca asa cum este musafirul din aceasta zi, bogat sau sarac, asa va fi omul tot anul.

Traditii si superstitii de Anul Nou. Ce trebuie sa faci ca sa iti mearga bine in anul care vine

Oamenii din intreaga lume au adoptat mai multe obiceiuri pe care le practica in prag de an nou. Anul Nou inseamna si multe superstitii, dar si anumite traditii care se mai practica prin satele din Maramures. Se spune ca de Anul Nou trebuie sa porti haine noi pentru ca in anul care vine sa primesti multe cadouri.

Superstitii si obiceiuri de Anul Nou. Ce sa faci ca sa-ti mearga bine in Noul An

Superstitiile de Anul Nou sunt respectate de multe persoane, care considera ca in acest fel le va merge bine in Noul An. Printre superstitiile si obiceiurile de sfarsit de an se numara dansul in aer liber pentru sanatate si noroc si umplerea portofelelor cu bani pentru un an prosper. O alta superstitie este ca Anul Nou trebuie sa te prinda cu haine noi pentru ca in urmatoarele 365 de zile sa primesti cat mai multe cadouri. Rosul este culoarea veseliei si a dragostei, asa ca obiceiul spune ca daca va imbracati in rosu de Noul An veti avea un nou an norocos si plin de iubire sunt de preferat.

Batranadin Vaslui, violata in noaptea de Anul Nou de un barbat cu 30 ani mai tanar

Clipe de cosmar a trait o batrana de 73 ani dintr-un sat vasluian in noaptea de Anul Nou. Femeia a fost batjocorita de un consatean cu 30 ani mai tanar care a dat buzna peste ea in casa, in toiul noptii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )