Libnet.ro
UNICEF

20:45

Concert Kings of Leon. Kings of Leon, mesaj video pentru fanii din Romania

Antena3 Antena3,
 Concert Kings of Leon. Kings of Leon, mesaj video pentru fanii din Romania

Membrii formatiei rock americane Kings of Leon au transmis un mesaj prin care invita fanii romani la concertul pe care il vor sustine sambata seara la Bucuresti. Concertul pe care acestia. continuă pe Antena3

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres: Nu exista o solutie militara pentru conflictul din Afganistan

Secretarul general al NATO, Antonio Guterres, a declarat, in timpul unei vizite neanuntate la Kabul, ca nu exista o solutie militara pentru conflictul din Afganistan .

Theresa May, mesaj transant privind Brexit-ul: Cand incep negocierile pentru iesirea din UE

Premierul britanic, Theresa May, a anuntat marti ca va fi mentinut calendarul privind Brexit-ul, iar saptamana viitoare vor incepe negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana,.

Lovitura pentru Kovesi din partea CCR: Sefa DNA, obligata sa se prezinte in fata comisiei de ancheta din Parlament (VIDEO)

Lovitura de la Curtea Constutionala pentru Laura Codruta Kovesi! Magistratii CCR au respins sesizarea depusa de PNL si USR pe modificarile aduse Regulementului din Camera Deputatilor. Astfel prevederea ca orice.

Business report:Portul Hamburg ii ia fata Portului Constanta pentru firmele din Vestul Romaniei: La problemele logistice se adauga cele fiscale; Blocaj in sistemul bancar: nu se mai pot lua credite de consum din cauza unei probleme a sistemului informati

Cel mai mare site cu anunturi din Romania lanseaza un serviciu prin care se pot promova afaceri. Utilizatorii platformei online de anunturi OLX, cel mai vizitat site din Romania potrivit SATI. ro, care detin o afacere. Drumul expres Craiova - Pitesti ar putea avea cinci constructori. CNAIR il scoate la licitatie pe bucati. Drumul expres Craiova -Pitesti va avea mai multi constructori. CNAIR vrea sa demareze din luna iunie licitatiile pentru constructia.

Petre Roman, prima reactie dupa ce a fost trimis in judecata pentru Mineriada din 13-15 iunie

Fostul premier Petre Roman a declarat marti pentru AGERPRES ca acuzatia formulata impotriva sa in dosarul Mineriada din 13-15 iunie este fabricata, fiind vorba despre o.

Un sofer a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, desi cel care a murit intr-un accident rutier nu a fost lovit de el

Un barbat a fost trimis in judecata, dupa ce un pasager luat la ocazie a coborat din camionul sau si a traversat strada fara sa se asigure, fiind accidentat mortal de un alt vehicul, potrivit.

Pericol pentru copiii din Galati! Gaura de doi metri patrati in tavanul unei gradinite

O portiune de aproape doi metri din tavanul unei sali de clasa dintr-o gradinita din Galati a fost rupt controlat, dupa ce, in urma infiltratiilor, plafonul risca sa se prabuseasca. Din cauza.

Alegeri locale partiale: Lucian Resmerita (PSD), fratele fostului edil Cristian Resmerita, a castigat alegerile pentru Primaria din Lupeni - numaratoare paralela

Candidatul PSD la Primaria Lupeni judetul Hunedoara), Lucian Resmerita, fratele fostului edil Cristian Resmerita, a casigat alegerile locale partiale, potrivit numaratorii paralele realizata de partidul sau, scrie News. ro. Potrivit numaratorii paralele, Lucian Resmerita ar fi obtinut 40% din voturile valabil exprimate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )