Libnet.ro
UNICEF

04:40

Concert si lansare de videoclip Pixels, in Control

Hotnews Hotnews,
 Concert si lansare de videoclip Pixels, in Control

Marti, 15 aprilie 2014, Pixels revin in Club Control, locul care i-a consacrat, pentru a-si lansa cel mai recent videoclip, WOODS, intr-un concert cu intrare libera. Pe Pixels i-ati ascultat foarte des la Guerrilla, caci piesele lor au fost promovate constat de postul de radio, sau i-ati vazut la Delta Music Fest, Coke Live sau Stufstock, in opening act-uri pentru Sophie Ellis Bextor, UNKLE, Sofa Surfers sau Deus. continuă pe Hotnews

Eclipsa totala de luna pe 15 aprilie: Marte, Soarele si Pamantul se vor alinia si vor forma luna rosie

O eclipsa totala de luna va avea loc in 15 aprilie, chiar inainte de miezul noptii. Potrivit specialistilor, Marte, Soarele si Pamantul se vor alinia, formand o pozitie rara a planetelor. Fenomenul se numeste.

Atentie, comercianti: la 15 aprilie se inchide sezonul soldarilor pentru hainele si articolele de iarna

Comerciantii pot sa-si mai lichideze stocurile cu articole specifice sezonului rece, practicand reduceri anuntate in prealabil la primarie numai in perioada 15 ianuarie -15 aprilie.

Luna sangerie. Eclipsa totala de Luna pe 15 aprilie

O eclipsa totala de Luna, denumita Luna sangerie datorita culorii de un rosu portocaliu pe care o va capata satelitul natural al Terrei, va avea loc pe 15 aprilie. Aceasta va fi prima dintr-o serie de patru.

Seriile de date statistice ale INS, oferite contra cost prin serviciul TEMPO-online, sunt gratuite incepand din 15 aprilie

Institutul National de Statistica anunta, intr-un comunicat, ca ofera acces gratuit tuturor utilizatorilor la baza de date TEMPO-online incepand cu data de 15 aprilie 2014.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )