Libnet.ro
UNICEF

20:30

Concert de muzica folk la Muzeul Municipal vineri, 21 iunie, de la ora 19.00

Adevărul Adevărul,
Concert de muzica folk la Muzeul Municipal vineri, 21 iunie, de la ora 19.00

Calarasenii, iubitori de muzica folk, sunt asteptati vineri, 21 iunie, la ora 19. 00, la Muzeul Municipal, la concert. in luna aprilie, institutia de cultura a inceput o serie de concerte reunite sub titlul ,,Folk la Muzeu. continuă pe Adevărul

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 21 IUNIE 2019 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 21 IUNIE 2019 pentru Zodia Taur -Nu te astepta ca cei cu care vorbesti azi sa discute filosofii sau sa atace subiecte de exceptie, pentru ca dialogul poate fi placut si pe.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 21 IUNIE 2019 pentru Zodia Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 21 IUNIE 2019 pentru Zodia Berbec -Uneori, cele mai bruste solutii sunt si cele mai bune, fara sa ai timp suficient sa analizezi problema pe toate fetele. Azi primesti o veste.

HOROSCOP 21 IUNIE. Putine zodii primesc vesti bune de data asta! Singura zodie rasfatata de astre!

Horoscop 21 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 21 iunie Berbec Partenerul de cuplu sau un coleg va fi destul de iritant azi, iar reactiile vulcanice pe care le ai nu ajuta la.

HOROSCOP 21 IUNIE. Sansa nesperata pentru aceasta zodie!

Horoscop 21 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. Uneori, cele mai bruste solutii sunt si cele mai bune, fara sa ai timp suficient sa analizezi problema pe toate fetele.

Solstitiul de vara 2019: 21 iunie cea mai lunga zi din acest an. Traditii si obiceiuri

Solstitiul de vara 2019 are loc la 21 iunie care este cea mai lunga zi din an si marcheaza inceputul verii astronomice. Dupa momentul solstitiului de vara, durata zilei va incepe sa scada, iar a noptii sa creasca, timp de 6 luni, pana la 21 decembrie, momentul solstitiului de iarna. Solstitiul de vara este asociat cu diverse traditii populare in toata lumea, de sorginte pagana si crestina, in Romania fiind asociat cu Sanzienele sau Dragaica.

HOROSCOP. Soarele intra in Rac, 21 iunie 23 iulie. Berbecii au un moment prielnic pentru relaxare, Taurii comunica excelent

Soarele intra in zodia Racului pe anul 2019 la data de 21 iunie si va sta aici pana pe 23 iulie cand va ajunge acasa, in Leu. In emisfera nordica, cand Soarele instalat in Rac straluceste asupra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )