Libnet.ro
UNICEF

21:30

Concert Roger Waters: zidul cu muzica si morti

Adevărul Adevărul,
Concert Roger Waters: zidul cu muzica si morti

Aseara am ascultat cea mai frumoasa poveste muzicala. Desi isi canta caramizile propriului zid, Roger Waters, la aproape 70 de ani, a compus un spectacol nu despre un rock star, ci despre oameni, despre istoriile lor si plasmuirea unei realitati pe care o devoram aproape inconstient. continuă pe Adevărul

CONCERT ROGER WATERS. 50.000 de romani au intonat Another brick in the wall.

000 de oameni au participat, miercuri seara, la concertul The Wall, al artistului Roger Waters, transmite B1. Artistul britanic a interpretat numeroase melodii de pe albumul The Wall, incepand chiar cu hitul Antoher Brick in the Wall, cantat cu un cor de copii romani: Good bye blue sky, Mother, Hey You, Comfortably Numb. Citeste si Concert ROGER WATERS la Bucuresti: TOTUL despre RESTRICTII si masuri de SECURITATE In prima parte a showului, pe imensul ecran pe care .

Concert Roger Waters. Atentie! in Capitala sunt sanse mari sa ploua, iar organizatorii interzic umbrele la show

Meteorologii sustin ca sunt sanse mari sa ploua diseara in timpul concertului The Wall, sustinut de legendarul solist Roger Waters. Asadar, fanii Pink Floyd care au bilete la spectacol sunt sfatuiti sa-si puna in genti si pelerine deoarece le va fi interzis accesul cu umbrele la concert.

Concert Roger Waters. Peste 200 de jandarmi mobilizati miercuri pentru spectacol. Ce trebuie sa stie spectatorii

Peste 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si protectia spectatorilor la concertul artistului international Roger Waters, care va avea loc maine intre orele 20. 00, in Piata Constitutiei. Concertul va aduce si restrictii in trafic.

Concert Roger Waters Ce isi doreste artistul pentru sederea la Bucuresti

Extravaganta n-a fost niciodata amprenta lui Roger Waters in viata personala, ci doar in show-urile sale. Astfel, desi va pune in scena la Bucuresti impresionantul spectacol The Wall, muzicianul britanic a avut pretentii foarte modeste pentru sederea sa in Romania.

Concert Roger Waters. Ce isi doreste artistul pentru sederea la Bucuresti

Extravaganta n-a fost niciodata amprenta lui Roger Waters in viata personala, ci doar in show-urile sale. Astfel, desi va pune in scena la Bucuresti impresionantul spectacol The Wall, muzicianul britanic a avut pretentii foarte modeste pentru sederea sa in Romania.

Concert Roger Waters. Povesti de la cititori: Zidul de atunci, zidul de acum

Ce a dat originalitate trupei Pink Floyd a fost puterea de a transmite un mesaj totalmente credibil, fie ca e vorba de versuri, muzica psihedelica, rock progresista sau film. Sunt la fel de patrunzatori in amfiteatrul din Pompei, in satira antiguvernamentala de pe The Animals si cu atat mai mult in The Wall.

Concert Roger Waters. Ultimele mesaje de la cititori si castigatori ai concursului. Va multumim!

Campania Darama zidul care ne inconjoara, sustinuta de Adevarul si Rock FM, ne-a adus mesaje dintre cele mai diverse de la iubitorii de muzica Pink Floyd. Cei mai multi dintre fani le multumesc pentru ca au fost un simbol al libertatii atunci cand regimul le-a ridicat ziduri, iar muzica rock era un tabu. Voi, cititorii Adevarul, ne-ati transmis gandurile in cuvinte si imagini diferite, dar toate imbracate in acelasi spirit pinkfloydist.

Concert Roger Waters. Povesti de la cititori: Sunt onorata ca Waters a ales Romania pentru a ne reaminti de creatia de geniu a anilor 70

Am avut norocul sa ma nasc intr-o familie de oameni deschisi la minte care m-au invatat sa imbratisez arta si frumosul. Pentru mine au fost primii care m-au ajutat sa inteleg ca barierele nu isi au rostul de foarte multe ori si daca nu pot sa daram zidul, sa il escaladez si sa vad dincolo de el. Muzica a tinut loc de aripi si m-a ajutat sa nu imi fie frica.

Concert Roger Waters. Povesti de la cititori: Unii spun ca Pink Floyd ar trebui predat la scoala. Si eu cred la fel

Pentru mine, Pink Floyd si de fapt muzica lor, inseamna viata. Viata pur si simplu. Aud Pink Floyd, respir Pink Floyd, traiesc Pink Floyd, e simplu. Spunind asta imi asum chiar si riscul de a fi considerat exagerat de catre cei ce ma vor auzi, un fel de adolescent intarziat care trece si el cu greu prin crizele vietii si se refugiaza in muzica vremurilor lui, dar asta e ceea ce simt si ceea ce cred.

Concertul Roger Waters - The Wall, pas cu pas pe adevarul.ro

Doar cateva ore ne mai despart de un eveniment asteptat si visat de generatii intregi: show-ul Roger Waters - The Wall. Reporterii Adevarul vor fi in Piata Constitutiei din Capitala si va vor introduce in atmosfera monumentalului concert. Ramaneti pe Adevarul. ro pentru a trai, pas cu pas, emotia unui eveniment istoric, la care sunt asteptati 50. 000 de oameni.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )