Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concerte in aer liber, in Piata Festivalului George Enescu

Adevărul Adevărul,
Concerte in aer liber, in Piata Festivalului George Enescu

Eveniment conex al celei mai importante manifestari muzicale gazduite de Romania, Festivalul International George Enescu, Piata Festivalului are loc in perioada 2 10 septembrie, in Piata George Enescu, unde bucurestenii se vor bucura de concerte de muzica clasica live cu acces liber. continuă pe Adevărul

Prima zi a Festivalului George Enescu. Sa nu ne uitam bunele maniere acasa

Opera lui George Enescu, Oedipe, interpretata de London Philharmonic Orchestra si dirijata de Vladimir Jurowski, a deschis sambata seara Festivalul George Enescu, Daca in ultimele doua editii, m-am ocupat de editarea din partea Adevarul a ziarului festivalului, in acest an sunt simplu spectator si ma bucur ca pot ajunge la concerte, mai relaxata putin.

Concerte in aer liber din 2 septembrie la Piata Festivalului George Enescu

Sambata, 2 septembrie incep concertele de muzica clasica in aer liber la Piata Festivalului George Enescu. Evenimentul debuteaza la ora 20:00 cu un concert extraordinar sustinut de Orchestra Simfonica Bucuresti, sub bagheta dirijorului francez Benoit Fromanger. Primul weekend al festivalului continua duminica, 3 septembrie, ora 20:00, cu Orchestra Nationala Radio, alaturi de dirijorul Cristian Orosanu .

Festivalul George Enescu: Debut multimedia cu opera Oedipe

Festivalul George Enescu a debutat sambata cu o punere in scena multimedia a apreciatei opere Oedipe a compozitorului roman. Interpretarea Orchestrei.

Cele mai bune comedii romanesti vor fi proiectate in aer liber la Brasov

In perioada 8-10 septembrie Brasovul va fi gazda unei gale dedicate filmului de comedie romanesc. Piata Sfantul Ioan din Brasov se va transforma pentru trei zile intr-un cinematograf in aer liber.

Obiectivul George Enescu

Se inmultesc cartile si articolele de presa care documenteaza fara putinta de tagada faptul ca pe intreaga durata a exilului sau, din 1947 si pana la 4 mai 1956, ziua mortii, dar si dupa aceea, George Enescu a reprezentat o continua preocupare pentru autoritatile comuniste de la Bucuresti si pentru serviciile secrete aflate la dispozitia acestora.

Concertul cu Oedipe a deschis Festivalul George Enescu

Pentru a XXIII-a oara in cele aproape sase decenii de existenta, Festivalul George Enescu a fost inaugurat la Bucuresti.

Incepe Festivalul George Enescu, cu peste 80 de evenimente si 3.000 de artisti

Festivalul International George Enescu 2017 incepe sambata, cu opera Oedip, in interpretarea London Philharmonic Orchestra, la Sala Palatului din Bucuresti, de la ora 19. 30, peste 80 de evenimente si mai mult de 3. 000 de.

Festivalul George Enescu incepe sambata, cu opera Oedip, in interpretarea London Philharmonic Orchestra

Festivalul International George Enescu 2017 incepe sambata, cu opera Oedip, in interpretarea London Philharmonic Orchestra, la Sala Palatului din Bucuresti, de la ora 19. 30, peste 80 de evenimente si mai mult de 3. 000 de artisti urmand sa faca parte din evenimentul care se va desfasura in Capitala si in alte sapte orase din Romania - Iasi, Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara, Bacau, Ploiesti si Sibiu, informeaza News. ro,.

Penultima saptamana de Cinema in aer liber, pe Insula Artelor din Parcul Titan

Primaria Sectorului 3 organizeaza, in perioada 15 august - 17 septembrie, cea de-a V-a editie a evenimentului Cinema in aer liber. Cele mai bune filme ale anului vor putea fi urmarite timp de cinci saptamani pe Insula Artelor din Parcul Titan.

Debut in forta la Festivalul George Enescu 2017, cu Oedipe, Jurowski si multimedia

Zece minute de aplauze, numarate pe ceas, astfel s-a incheiat concertul care a deschis sambata, 2 septembrie, editia 2017 a Festivalului George Enescu. Atat au durat omagiile pe care o sala plina le-a oferit celor care au pus in scena celebra opera a compozitorului roman, Oedipe, intr-o varianta moderna, cu o proiectie multimedia care a surprins.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )