Libnet.ro
UNICEF

20:15

Concerte live ale artistilor din Romania, in biblioteca online Overground Showroom!

România Liberă România Liberă,
Concerte live ale artistilor din Romania, in biblioteca online Overground Showroom!

Concerte ale artistilor din Romania filmate full HD si cu sunet de inalta calitate sunt disponibile . continuă pe România Liberă

Netflix pentru concerte live. Cum lupta industria muzicala din Romania cu pandemia

Iubitorii de concerte care in aceasta perioada duc dorul experientelor live au acum la dispozitie o platforma de streaming de tip Netflix pe care pot urmari show-uri ale unor artisti romani.

Ordonanta militara 8 suspenda procesul de vanzare de catre CEZ a activelor din Romania

Ordonanta militara 8 contine un articol care prevede ca vanzareacumpararea de pachete majoritare de actiuni ale companiilor din Sistemul Energetic National, indiferent de forma de proprietate a acestora, este suspendata pe perioada starii de urgenta. intr-o astfel de situatie se afla cehii de la CEZ care sunt in plin proces de vanzare a activelor din Romania.

Kinga Sebestyen doneaza masti azilelor de batrani din Romania in timpul pandemiei

Kinga Sebestyen a decis sa ajute o categorie puternic afectata de pericolul infectarii cu Coronavirus: batranii aflati in azilele specializate din Romania.

Alexandrion Group doneaza 100.000 de masti medicale spitalelor din Romania

Alexandrion Group, cel mai mare producator si distribuitor de bauturi spirtoase din Romania, doneaza 100. 000 de masti medicale de protectie spitalelor din Romania, dar si angajatilor si familiilor colaboratorilor sai, pentru a sustine lupta impotriva COVID-19.

Lidl va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste

Lidl isi va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste, respectiv pe 19 si 20 aprilie, activitatea urmand a fi reluata marti, 21 aprilie, a informat vineri retailerul german.

Lidl isi va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste

Lidl isi va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste si le ofera, astfel, tuturor angajatilor din cele 265 de magazine doua zile libere, in prima si a doua zi de Paste, pe 19 si 20 aprilie 2020, anunta compania intr-un comunicat de.

Coronavirus. Orasul din Romania in care populatia va fi supravegheata cu drone

In plina pandemie de coronavirus, autoritatile din Cluj-Napoca au luat decizia de a supraveghea orasul cu dronele, devenind primul oras din Romania care verifica astfel daca oamenii respecta masurile de.

Criza din Romania se adanceste: cum s-a ajuns la 1 milion de contracte suspendate

Criza din Romania se adanceste din cauza pandemiei de coronavirus. Pana acum, au fost suspendate un milion de contracte de munca. Criza cauzata de pandemia de coronavirus incepe sa produca.

Bayer doneaza 386 de mii de lei pentru sustinerea spitalelor din Romania

Bayer s-a alaturat campaniei scutpentruspitale a Asociatiei Zi de Bine din Romania, cu o donatie de 386. 000 de lei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Help Net doneaza 100.000 euro pentru dotarea spitalelor din Romania, in lupta impotriva COVID-19

Farmaciile Help Net directioneaza catre asociatia Daruieste Viata suma de 100. 000 euro, in scopul dotarii spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )