Libnet.ro
UNICEF

12:45

Concertul de Anul Nou de la Viena a fost urmarit pe 1 ianuarie de peste 40 de milioane de telespectatori din intreaga lume

Adevărul Adevărul,
Concertul de Anul Nou de la Viena a fost urmarit pe 1 ianuarie de peste 40 de milioane de telespectatori din intreaga lume

Anul acesta, Concertul de Anul Nou de la Viena a fost televizat in peste 90 de tari si a fost urmarit de mai mult de 40 de milioane de telespectatori din intreaga lume. Concertul de la Viena e un adevarat ritual al fiecarui inceput de an, o traditie muzicala extrem indragita in intreaga lume, fiind si cel mai mediatizat eveniment muzical al tuturor timpurilor. continuă pe Adevărul

Inconstienta la volan! Incredibil: Care a fost CEA MAI MARE VITEZA inregistrata de radar, in vacanta de Anul Nou. Cati soferi au fost prinsi beti

Peste 70 de soferi au dat dovada de inconsienta in perioada sarbatorilor. Unii au condus cu viteza excesiva, iar altii sub influenta bauturilor alcoolice, potrivit Politiei Romane. Mai exact, 68 de.

O femeie a fost impuscata intr-un club din Londra in noaptea de Anul Nou

O femeie a fost impuscata intr-un club din estul Londrei in noaptea de Anul Nou, scrie Daily Mail. Victima a fost transportata la spital cu o rana la picior provocata de un glont dupa incidentul care a avut loc in Dalston, estul Londrei, in jurul orei locale 05.

VIDEO Mesaj viral al Armatei Romane de Anul Nou

Mesajul video transmis de MApN, pe pagina oficiala de Facebook, cu ocazia Anului Nou a fost pe placul publicului din Romania, care a gustat gluma, spre deosebire de aluzia facuta de Comandamentul strategic al SUA care detine butonul nuclear care, facand o analogie cu globul care era lansat la New York de Revelion, a spus ca este pregatit sa foloseasca ceva mult mai mare.

MESAJE DE ANUL NOU 2019. La multi ani, 2019! Cele mai dragute MESAJE DE ANUL NOU de trimis persoanei iubite

E cumpana dintre ani! Sa privim in urma cu iertare, inainte cu multa speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai frumoase URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

E momentul acela al anului in care este frumos sa trimiti Urari de Anul Nou. E timpul gandurilor calde pentru cei dragi, pentru prieteni, pentru colegi. Iata cele mai impresionante Urari.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai amuzante URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cele mai amuzante URARI DE ANUL NOU 2019 haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Exemple potrivite pentru URA.

La multi ani, 2019! Cele mai haioase sms-uri de ANUL NOU

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cateva MESAJE DE ANUL NOU 2018 haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Exemple potrivite pentru MESAJE.

La multi ani, 2019! MESAJE DE ANUL NOU 2019. Cele mai interesante MESAJE DE ANUL NOU de trimis cunostintelor

Este final de an, cu alte cuvinte cel mai bun moment in care le poti aminti celor iubiti cat de mult te bucuri de prezenta lor in viata ta. Nu-i uita nici in noaptea dintre ani si.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai sincere URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

E momentul acela al anului in care este frumos sa trimiti Urari de Anul Nou. E timpul gandurilor calde pentru cei dragi, pentru prieteni pentru colegi. Iata cele mai frumoase Urari de.

MESAJE DE ANUL NOU. LA MULTI ANI pentru cei dragi. E clipa celor mai inspirate MESAJE DE ANUL NOU pentru familie

La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii! Fii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )