Libnet.ro
UNICEF

12:15

Concertul Lara Fabian de la Craiova se amana din cauza unor defectiuni tehnice

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Concertul Lara Fabian de la Craiova se amana din cauza unor defectiuni tehnice

Din motive independente de vointa artistului, a organizatorilor, sau Salii Polivalente Craiova, in urma unor defectiuni tehnice de ultim moment, imposibil de remediat pana duminica, 11 decembrie 2016, ziua in care cantareata Lara Fabian ar fi trebuit sa concerteze pe scena Salii Polivalente din Craiova, organizatorii sunt pusi in situatia regretabila de a amana evenimentul . continuă pe Ceaşca de Cultură

Concertul Larei Fabian de la Craiova a fost amanat

Din motive independente de artista, de organizatori si de Sala Polivalenta, in urma unor defectiuni tehnice de ultim moment, imposibil de remediat pana duminica, 11 decembrie, ziua in care Lara Fabian ar fi trebuit sa concerteze pe scena Salii Polivalente din Craiova, organizatorii sunt pusi in situatia regretabila de a amana evenimentul planificat peste numai doua zile.

Coloana de autocamioane pe cativa kilometri, in Vama Nadlac II, din cauza unor controale facute de autoritatile ungare

O coloana de cativa kilometri s-a format, vineri dupa-amiaza, la iesirea din tara prin Vama Nadlac II, pe autostrada pan-europeana, astfel ca se asteapta cel putin o ora si jumatate pentru control, in timp ce unii soferi reclama ca asteapta chiar si de trei ore la coada, transmite News. ro. Conform Politiei de Frontiera Arad, autoritatile ungare fac verificari amanuntite asupra automarfarelor, iar traficul usor nu este afectat.

Concertul Larei Fabian din Craiova a fost amanat: Organizatorii sustin ca de vina este o defectiune tehnica (VIDEO)

Concertul pe care Lara Fabian urma sa-l sustina maine la Sala Polivalenta din Craiova a fost amanat. Organizatorii sustin ca de vina este o defectiune tehnica, iar problema nu putea fi rezolvata.

Circulatia tramvaielor a fost reluata in zona Stefan cel Mare dupa ce fusese blocata din cauza unui accident rutier. O persoana a fost ranita

Circulatia tramvaielor este blocata pe Soseaua Stefan cel Mare, pe sensul de mers spre Calea Dorobati din cauza unui accident rutier. Potrivit, purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu, soferul unui autoturism a lovit un barbat care traversa pe trecerea de pietoni.

Eliminarea vizelor de catre SUA este un proces complicat din cauza legislatiei

Autoritatile romane au ca prioritate si vor incerca in continuare sa obtina liberalizarea regimului de vize in relatia cu Statele Unite, insa, spre deosebire de situatia din Canada, va fi un proces mai complicat, pentru ca legislatia americana nu este usor de modificat, a declarat, ieri, Leonard Orban, consilier prezidential pentru probleme europene, inntr-o conferinta pe teme europene organizata de Institutul European din Romania si Ambasada Poloniei, potrivit News. ro .

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )