Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concluzia controlului dispus de ministrul Mediului: Poluarea de duminica spre luni este nivelul aproape zilnic de poluare din Bucuresti si nu doar un caz accidental

Hotnews Hotnews,
 Concluzia controlului dispus de ministrul Mediului: Poluarea de duminica spre luni este nivelul aproape zilnic de poluare din Bucuresti si nu doar un caz accidental

Din raportul preliminar al controlului dispus la inceputul saptamanii de ministrul Mediului, dupa episodul de poluare masiva din noaptea de duminica in Capitala, reiese ca nu a fost un caz accidental si ca acesta e nivelul aproape zilnic de poluare din Bucuresti. Ceea ce a facut sa para duminica spre luni ca fiind o situatie exceptionala a fost calmul atmosferic care a impiedicat dispersia poluantilor, afirma ministrul Costel Alexe. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea: Ministrul Mediului stie de ieri cine a poluat masiv Capitala. De ce nu ne-a spus nimic? Ce asteapta?

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a transmis ca ministrul Mediului stia inca de ieri cine a generat poluarea masiva din Bucuresti din noaptea de duminica spre luni si i-a cerut sa anunte public sursa poluarii si masurile pe care le va lua pentru a impiedica astfel de situatii sa mai aiba loc.

Gabriela Firea: Ministrul Mediului stie de miercuri cine a poluat masiv Capitala in noaptea de duminica spre luni. Sa spuna adevarul

Primarul Capitalei Gabriela Firea sustine, intr-o posatre pe Facebook, ca ministrul Mediului, Costel Alexe, stie inca de miercuri cine a poluat masiv capitala in noaptea de 1 spre 2 martie si ii cere acestuia .

MINISTRUL MEDIULUI: Este foarte important ca in anii urmatori sa crestem suprafata impadurita a tarii

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a participat, sambata, la lansarea campaniei Romania planteaza pentru maine, in Parcul Natural Vacaresti, afirmand ca este foarte important sa creasca suprafata impadurita a tarii si prin aceasta campanie bucurestenilor le va fi oferita o oaza verde intr-un oras foarte poluat.

Ministrul Mediului cere demiterea sefului Garzii de mediu Bucuresti

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a solicitat miercuri Garzii Nationale de Mediu schimbarea din functie a comisarului sef de pe Bucuresti, in urma informatiilor aparute in spatiul public si a unei implicari nu tocmai eficiente a institutiei in ceea ce inseamna monitorizarea problemelor de mediu.

Ministrul Mediului anunta ca suprafata ariilor naturale protejate va creste pana la 26%

Suprafata ariilor naturale protejate din tara noastra va creste cu 65. 000 de hectare, de la 23% la 26%, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ministrul propus la Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe.

Ce planuri are ministrul Mediului pentru Parcul Natural Vacaresti

Romania are nevoie de paduri, pentru ca acestea sunt un factor important pentru a respira aer curat in Bucuresti si marile orase, a declarat sambata ministrul interimar al Mediului, Costel Alexe, la lansarea campaniei Romania planteaza pentru maine,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )