Libnet.ro
UNICEF

15:45

Concluzie socanta in ancheta accidentului in care a murit Kobe Bryant! Cine este vinovat si cum putea fi evitata tragedia

Adevărul Adevărul,
Concluzie socanta in ancheta accidentului in care a murit Kobe Bryant! Cine este vinovat si cum putea fi evitata tragedia

Pe 26 ianuarie 2020, lumea sportului a fost devastata de vestea mortii fostului mare baschetbalist Kobe Bryant, decedat, alaturi defiica sa Gianna 13 ani) si de alti sase prieteni, intr-un accdent de elicopter. continuă pe Adevărul

Anchetatorii au stabilit: De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant

Anchetatorii americani au ajuns la concluzia ca o eroare de pilotaj a dus la accidentul aviatic in care si-au pierdut viata baschetabalistul Kobe Bryant, fiica lui, Gianna, de 13 ani, si alti sase pasageri, in ia.

Amanunte noi in ancheta mortii lui Kobe Bryant: De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla jucatorul NBA

Din ultimele infomatii aparute in ancheta mortii celebrului jucator NBA, Kobe Bryant, reiese ca pilotul ar fi fost vinovat de accidentul din ianuarie 2020. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi comis o greseala grava zburand prin ceata si nori grosi, lucru care l-a facut sa isi piarda orientarea si a dus la prabusirea aeronavei.

Moartea lui Kobe Bryant: Care a fost cauza prabusirii elicopterului in care s-a aflat starul NBA

Pilotul elicopterului care s-a prabusit anul trecut in sudul Californiei, accident in urma caruia si-au pierdut viata Kobe Bryant, fiica lui, Gianna, de 13 ani, si alti sase pasageri, a comis o eroare importanta zburand prin norii grosi, care au ajuns sa-l dezorienteze, au declarat, marti, oficiali de securitate aeriana din SUA, in timpul unei audieri care a avut ca scop identificarea cauzelor probabile ale accidentului.

Cauza prabusirii elicopterului lui Kobe Bryant, facuta publica abia acum. Ce s-a intamplat, de fapt

Specialistii au dezvaluit care este cauza prabusirii elicopterului in care se afla Kobe Bryant alaturi de fiica sa. Ce s-a intamplat, de fapt, in tragedia care a socat o intreaga lume? Kobe Bryant deces: cauza prabusirii elicopterului A trecut putin peste un an de cand Kobe Bryant a murit fulgerator alaturi de una din fiicele .

Prabusirea elicopterului in care s-a aflat Kobe Bryant a fost cauzata de o eroare de pilotaj

Pilotul elicopterului care s-a prabusit anul trecut in sudul Californiei, accident in urma caruia si-au pierdut viata Kobe Bryant, fiica lui, Gianna, de 13 ani, si alti sase pasageri, a comis o eroare importanta zburand prin norii grosi, care au ajuns .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )