Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Concluzii dupa esecul cu Franta in Fed Cup

Online Sport Online Sport,
Concluzii dupa esecul cu Franta in Fed Cup

Romania a pierdut cu 2-3 semifinala de Fed Cup disputata contra Frantei, desi opinia generala este ca se putea mai mult. continuă pe Online Sport

FED Cup. Romania conduce Franta, dupa victoria Simonei Halep

Romania conduce Franta cu 1-0, in semifinalele Fed Cup, dupa ce Simona Halep, numarul doi mondial in tenisul feminin, a invins-o pe Kristina Mladenovic cu 6-3, 6-1, sambata, intr-un meci jucat in Kindarena di.

FED Cup. Romania si Franta sunt la egalitate, dupa victoria Simonei Halep si infrangerea Mihaelei Buzarnescu

Update:Echipele Romaniei si Frantei sunt la egalitate, 1-1, in semifinalele Fed Cup, dupa ce Mihaela Buzarnescu a fost invinsa de Caroline Garcia cu 6-3, 6-3, sambata, la Rouen, in al doilea meci de.

Romania pierde dramatic calificarea in finala Fed Cup: Simona Halep si Monica Niculescu cedeaza in decisiv dupa un meci maraton

Romania a fost invinsa in mod dramatic in semifinalele Fed Cup de catre Franta. Dupa un meci maraton plin de dramatism, perechea Simona Halep/Monica Niculescu a trebuit sa se recunoasa invinsa in fata.

Nostradamus de Romania: George Cosac a explicat cu ce scoruri se poate incheia duelul Franta Romania in Fed Cup

Dupa ce le-a propus francezilor ca, in loc sa se joace la ei, semifinala de Fed Cup sa fie gazduita de noi, presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT) a mai facut, astazi, o declaratie memorabila.

FCSB a jucat cu Viitorul, in timp ce Romania lupta pe viata si pe moarte cu Franta, in Fed Cup! La ce s-a uitat Gigi Becali?

Gigi Becali a vorbit in direct despre amara infrangere a Romaniei din semifinalele Fed Cup, acolo unde fetele noastre au cedat la capatul unui meci-maraton, 3-2 in compania Frantei. Totusi, finantatorul FCSB, n-.

Daca Halep nu e, nimic nu e: Cine si cand a castigat ultimul meci de simplu la Fed Cup pentru Romania, in afara de Simona

Simona Halep a avut o singura dorinta inaintea duelului cu Franta: Sa nu ajungem la meciul de dublu!. Pentru asta, cineva trebuia sa mai faca un punct la simplu.

Romania a pierdut dramatic in semifinala Fed Cup contra Frantei

Update:Franta s-a calificat in finala Fed Cup, dupa ce a invins Romania cu scorul de 3-2, in urma victoriei dramatice a perechii Caroline Garcia/Kristina Mladenovic cu 5-7, 6-3, 6-4 in fata cuplului Simona.

Ce urmeaza pentru echipa de Fed Cup a Romaniei, dupa meciul pierdut dramatic impotriva Frantei

Romania a ratat sansa unei finale istorice, fiind invinsa in semifinalele Fed Cup de Franta cu scorul general de 3-2.

Cu o floare nu se face primavara! Romania a pierdut dramatic meciul cu Franta din semifinalele Fed Cup

Simona Halep a dus in carca aproape de una singura echipa Romaniei, dar nu a reusit sa o califice in finala Fed Cup. Singurul ajutor pentru inimoasa constanteanca a venit din partea Monicai Niculescu.

Infrangere in decisiv! Finala Fed Cup ramane un vis interzis pentru acest an

Echipa Romaniei a fost invinsa de Franta, duminica, in semifinalele Fed Cup, scor 3-2, dupa ce a condus cu 2-1 si mai avea nevoie de un punct din ultimele doua meciuri pentru o calificare istorica in finala competitiei. Franta va intalni Australia in deplasare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )