Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ce concluzii putem trage din primul accident mortal in care a fost implicata o masina Tesla cu pilot automat

Hotnews Hotnews,
 Ce concluzii putem trage din primul accident mortal in care a fost implicata o masina Tesla cu pilot automat

La finalul saptamanii trecute o stire a facut senzatie pe internet. Pe o autostrada din SUA un sofer de Tesla a murit dupa ce masina s-a izbit de remorca unui camion. Soferul nu era atent la drum pentru ca masina era in modul Autopilot in care se conduce aproape singura, insa de data aceasta software-ul nu a detectat remorca. Tesla scrie in manualul masinii ca Autopilot nu inseamna ca masina se conduce singura, insa cei mai multi nu citesc. In plus, Elon Musk a prezentat cu atat de multa incantare tehnologia, incat cei care au instalat-o o considera mult mai buna decat este in realitate. Intrebarea este insa daca e normal ca o tehnologie aflata in faza beta sa fie prezenta la discretia a mii de soferi dornici sa-i afle limitele. continuă pe Hotnews

SUA: Primul accident mortal pentru o masina Tesla aflata pe pilot automat

Autoritatile americane au deschis o ancheta dupa un accident mortal in care a fost implicata o masina electrica Tesla echipata cu Autopilot, sistemul care permite masinii sa mearga fara sofer, a anuntat joi seara constructorul, potrivit AFP.

Ancheta in SUA, dupa ce o masina Tesla care circula folosind functia Autopilot a fost implicata intr-un accident mortal

Oficialii guvernamentali americani investigheaza un accident mortal in care a fost implicat un automobil Tesla Model S care functiona in sistem semi-automat, informeaza recode. net. Administratia.

Accident mortal in Constanta! Un barbat a fost lovit de tren

Un barbat a murit duminica in urma unui accident feroviar grav, produs in Gara Dorobantu din Constanta. Potrivit medicior Serviciului de Ambulanta Constanta, victima a suferit rani extrem de grave .

Doua trenuri InterRegio, blocate in apropierea garii Cavaran din judetul Caras-Severin. Care este motivul

Doua trenuri InterRegio sunt oprite, luni dimineata, in apropierea garii Cavaran din judetul Caras-Severin, din cauza ca au ajuns pe aceeasi linie, a declarat directorul Regionalei CFR Timisoara, Ioan Simu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )