Libnet.ro
UNICEF

08:30

Concluziile rapoartelor Comisiei Europene privind MCV

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Concluziile rapoartelor Comisiei Europene privind MCV

Consiliul Uniunii Europene a aprobat concluziile Comisiei Europene din rapoartele privind MCV pentru Romania si Bulgaria si isi reitereaza adeziunea la valorile si principiile UE, inclusiv statul de drept si independenta sistemului judiciar. continuă pe Ziarul Bursa

Juncker s-a DEZLANTUIT la adresa lui Viktor Orban! Presedintele Comisiei Europene il denunta pe premierul maghiar pentru campaniile de dezinformare pe care le desfasoara

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, a fost transant cu Viktor Orban, premierul Ungariei, pe care l-a acuzat, vineri, la Bruxelles, ca desfasoara campanii de dezinformare cu privire la migratie.

Acuzatii grave la adresa Ungariei, din partea Comisiei Europene

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a acuzat vineri la Bruxelles pe premierul ungar, Viktor Orban, ca desfasoara campanii de dezinformare cu privire la migratie si Brexit, relateaza.

Grecia obtine aprobarea Comisiei Europene pentru amanarea vanzarii termocentralelor

Public Power Corporation PPC), cea mai mare companie de electricitate din Grecia, a obtinut neoficial aprobarea Comisiei Europene pentru a extinde cu trei saptamani termenul limita al ofertelor angajante pentru trei termocentrale, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, potrivit Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )