Libnet.ro
UNICEF

10:30

Concordia Chiajna invinge ACS Poli Timisoara in ultimele momente si urca in prima jumatate a clasamentului Ligii I

Adevărul Adevărul,
Concordia Chiajna invinge ACS Poli Timisoara in ultimele momente si urca in prima jumatate a clasamentului Ligii I

Concordia Chiajna a invins ACS Poli Timisoara 2-1) in meciul disputat vineri, pe teren propriu, in cadrul etapei cu numarul XVII. continuă pe Adevărul

Liga I: Concordia Chiajna ACS Poli Timisoara, scor 2-1

Concordia Chiajna a invins, vineri seara, pe teren propriu, formatia ACS Poli Timisoara, cu scorul de 2-1, intr-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, relateaza Mediafax. Golurile invingatorilor au fost.

Chiajna obtine a saptea victorie in campionat, dupa 2-1 cu ACS Poli

In saptamana in care antrenorul Ionut Chirila, poreclit Capellino, si-a expus planul de trei ani, cu Chiajna facand rezultate in competitiile europene in viitorul relativ apropiat, Concordia a trecut la limita de ACS Poli, scor 2-1, multumita unui gol inscris de Wellington cu cinci minute inainte de final. Purece a deschis scorul in prima parte, Gorobsov a egalat in minutul 56, in timp ce Teodor Craciunescu a distrat spectatorul neutru cu trei decizii mai mult decat discutabile. La penaltiuri neacordate, ACS Poli a terminat in avantaj, 2-1, la care se adauga si un cartonas rosu neacordat lui Bambara pentru un fault din postura de ultim aparator.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )