Libnet.ro
UNICEF

18:00

Concurenta noua la Ferma 2020. Ce surpriza au primit vedetele din partea producatorilor PRO TV

Playtech Playtech,
Concurenta noua la Ferma 2020. Ce surpriza au primit vedetele din partea producatorilor PRO TV

Tot ce s-a rescris anul asta este mai greu, a devoalat Mihaela Radulescu, una dintre gazdele show-ului Ferma de la PRO TV. Asadar, se anunta aventura, tensiuni, momente emotionante, foamete, dar si concurenti pe masura care vor transforma aceste stari si atribuite in ceva cu totul surprinzator. De exemplu, noua concurenta, cunoscuta pentru umorul sau, . continuă pe Playtech

Ferma 2020 Oraseni vs Sateni. Cum arata tabloul de start al concurentilor de la PRO TV

Una dintre cele mai asteptate emisiuni revine pe micile ecrane sub o noua denumire a celor doua trupe de vedete curajoase care au acceptat provocarea inedita. Cei care sunt in grupele Oraseni vs Sateni se vor lupta aprig pentru titlul cel mare de fermier. Fanii sunt cu sufletul la gura pentru noul sezon al reality-ului .

Ce filme noi sunt la cinema in luna septembrie 2020. Surpriza uriasa la redeschiderea cinematografelor

De pe 1 septembrie au fost redeschise cinematografele, dupa o lunga perioada de nefunctionare din cauza pandemiei de coronavirus. Ele isi vor desfasura activitatea in contextul pandemiei, respectand o serie de conditii. Care sunt filmele care vor rula in cinematografe in septembrie? Redeschiderea cinematografelor: filmele noi care vor rula in luna septembrie 2020 Cinematografele trebuie .

Programul Noua Casa 2020. Salariul minim pe care trebuie sa-l ai pentru credit la banca

Programul Noua Casa 2020 a inceput de pe 15 august, iar bancile au deja oferte tentante pentru cei care vor sa isi cumpere o locuinta. Iata care este salariul minim pe care trebuie sa il ai pentru credit! Noua Casa 2020 a inceput pe 15 august Dupa ani de zile in care romanii si-au putut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )