Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concursul Enescu 2018 - Sectiunea Pian. De trei ori s-a cntat Rachmaninov, dar doar Daria a cstigat 15000 de euro

Hotnews Hotnews,
 Concursul Enescu 2018 - Sectiunea Pian. De trei ori s-a cntat Rachmaninov, dar doar Daria a cstigat 15000 de euro

Coincidenta rara aseara la Ateneu: finalistii Daria Parkhomenko Rusia) Daumants Liepins Letonia), Alexander Panfilov Rusia) au interpretat una si aceeasi bucata: Concertul pentru pian si orchestra nr. 3 in re minor op. 30 de Serghei Rahmaninov. Cine o fi potrivit lucrurile? Dar mai ales cine a facut diferenta?. continuă pe Hotnews

Daria Parkhomenko a obtinut premiul I la Concursul Enescu 2018 - Sectiunea Pian

Daria Parkhomenko Rusia), in varsta de 27 de ani, a castigat Concursul Enescu 2018, Sectiunea Pian, dupa o Finala in care a interpretat Concertul pentru pian si orchestra nr. 3 in re minor op. 30 de Serghei.

Daria Parkhomenko a obtinut premiul I la Concursul Enescu 2018 - Sectiunea Pian

Concursul George Enescu 2018 a ajuns la final. Daria Parkhomenko este castigatoarea Sectiunii Pian. Un roman si un coreean premiati la Sectiunea Compozitie. Daria Parkhomenko Rusia), in varsta de 27.

Concursul Enescu 2018 - Sectiunea Pian. De trei ori s-a cntat Rachmaninov, doar Daria a cstigat 15000 de euro

Coincidenta rara aseara la Ateneu: finalistii Daria Parkhomenko Rusia) Daumants Liepins Letonia), Alexander Panfilov Rusia) au interpretat una si aceeasi bucata: Concertul pentru pian si orchestra nr. 3 in re minor op. 30 de Serghei Rahmaninov. Cine o fi potrivit lucrurile? Dar mai ales cine a facut diferenta?.

Daria Parkhomenko a obtinut premiul I in sectiunea de pian a Concursului Enescu 2018

Daria Parkhomenko Rusia),in varsta de 27 de ani,a castigat Concursul Enescu 2018, Sectiunea Pian, dupa o Finala in care a interpretat Concertul pentru pian si orchestra nr. 3 in re minor op. 30de Serghei Rahmaninov. in urma votului juriului, concurenta s-a clasat pe o pozitie de egalitate cu castigatorul locului al II-lea Daumants Liepins -, iar decizia finala a apartinut presedintelui juriului, Philippe Entremont.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )