Libnet.ro
UNICEF

14:30

Concursul pentru postul de director al Operei din Cluj, anulat dupa doi ani de procese

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Concursul pentru postul de director al Operei din Cluj, anulat dupa doi ani de procese

Concursul pentru postul de director al Operei din Cluj-Napoca, organizat de Ministerul Culturii in 2012, a fost anulat prin decizia instantei supreme, in urma unui proces care a durat doi ani si care a fost initiat de un candidat ce a reclamat trucarea. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul sesizeaza Parchetul pentru finantarea de catre Cabinetul Boc a stadionului Ion Moina din Cluj

Guvernul va sesiza Parchetul pentru nereguli constatate de Corpul de Control al premierului in alocarea de catre Guvern Boc, din Fondul de rezerva, a 60 milioane lei pentru stadionul Ion Moina din Cluj-Napoca, la propunerea fostilor ministri Traian Igas si Gheorghe Ialomitianu, anunta Mediafax. Banii au fost alocati la solicitarea presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, inspectorii Guvernului aratand ca nu a fost insa justificat caracterul de urgenta in alocarea fondurilor, au fost incalcate normele legislative, iar finantarea a fost nelegala, bugetul de stat fiind astfel diminuat in mod nejustificat.

Guvernul sesizeaza Parchetul pentru nereguli la finantarea stadionului Ion Moina, din Cluj-Napoca

Guvernul sesizeaza Parchetul, dupa ce a descoperit nereguli la finantarea stadionului Ion Moina din Cluj-Napoca. in urma controalelor, Executivul a constatat ca exista probleme privind cele 60 de milioane de.

Guvernul sesizeaza Parchetul pentru nereguli la finantarea stadionului Cluj Arena

Guvernul sesizeaza Parchetul, dupa ce a descoperit nereguli la finantarea stadionului Ion Moina din Cluj-Napoca. in urma controalelor, Executivul a constatat ca exista probleme privind cele 60 de milioane de.

Guvernul sesizeaza Parchetul General pentru finantarea nelegala de Cabinetul Boc a stadionului Ion Moina din Cluj

Guvernul va sesiza Parchetul General pentru nereguli constatate de Corpul de Control al premierului in alocarea de catre Guvern Boc, din Fondul de rezerva, a 60 milioane lei pentru stadionul Ion Moina din Cluj-Napoca, la propunerea fostilor ministri Traian Igas si Gheorghe Ialomitianu.

Guvernul Ponta sesizeaza Parchetul pentru ca Guvernul Boc a finantat ilegal stadionul din Cluj

Guvernul va sesiza Parchetul pentru nereguli constatate de Corpul de Control al premierului in alocarea de Guvernul Boc, din Fondul de rezerva, a 60 milioane lei pentru un stadion pe amplasamentul stadionului Ion Moina-Cluj-Napoca, la propunerea.

Perchezitii la samsarii de masini din Cluj, Alba si Prahova

Samsarii din trei judete care aduc masini din strainatate au fost luati pe sus de mascati. La Cluj, in Targul de masini de la Floresti, traficantii au fost blocati la poarta si n-au mai fost lasati sa .

Investitie de 14 milioane de lei pentru extinderea Colegiului Mesota din Brasov

Primaria Brasov a lansat licitatia pentru desemnarea unui constructor in vederea extinderii Colegiului National Dr. Ioan Mesota, lucrari care sunt planificate sa demareze anul viitor.

ING Asigurari de Viata estimeaza un profit brut de 25,4 milioane lei pentru primele noua luni din 2014

ING Asigurari de Viata a obtinut un profit brut estimat de 25,4 milioane lei in primele noua luni din acest an, comparativ cu 13,6 milioane lei in aceeasi perioada a anului precedent, a anuntat miercuri asiguratorul. In aceeasi perioada de referinta, volumul de prime brute subscrise a crescut cu 10% pana la 449,4 milioane lei, iar valoarea indemnizatiilor platite clientilor pentru evenimente asigurate si contracte ajunse la maturitate a crescut cu 9,2% pana la circa 94 milioane de lei.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )