Libnet.ro
UNICEF

13:00

Condamnarea la inchisoare a lui Constantin Nita, ANULATA: Dosarul de coruptie al fostului ministru al Energiei va fi REJUDECAT (VIDEO)

B1 B1,
Condamnarea la inchisoare a lui Constantin Nita, ANULATA: Dosarul de coruptie al fostului ministru al Energiei va fi REJUDECAT (VIDEO)

Dosarul in care Constantin Nita, fost ministru al Energiei, a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru fapte de coruptie se va rejudeca. Decizia a fost luata luni de completul de cinci judecatori de la. continuă pe B1

Condamnarea fostului ministru Constantin Nita, anulata. Procesul se reia

Instanta suprema a admis luni o contestatie depusa de fostul ministru al Energiei Constantin Nita si a dispus anularea condamnarii de 4 ani inchisoare cu executare primita de acesta intr-un dosar de trafic de.

Condamnarea fostului ministru Constantin Nita, amanata

Instanta suprema a admis, astazi, o contestatie depusa de fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, si a dispus anularea condamnarii de patru ani inchisoare cu executare primita de acesta intr-un dosar de trafic de influenta.

Instanta suprema anuleaza condamnarea lui Constantin Nita. Fostul ministru al Energiei primise patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Curtea Suprema a dat, luni, o a doua decizie de desfiintare a unei sentinte definitive de condamnare la inchisoare, ca urmare a hotararii Curtii Constitutionale, de data aceasta fiind vorba de condamnarea lui Constantin Nita, care a fost anulata. Procesul se va rejudeca.

nalta Curte de Casatie si Justitie anuleaza condamnarea lui Constantin Nita, iar procesul se rejudeca / Este a doua decizie de desfiintare a unei sentinte definitive

Instanta suprema a dat, luni, o a doua decizie de desfiintare a unei sentinte definitive de condamnare la inchisoare, ca urmare a hotararii Curtii Constitutionale privind constituirea completurilor, de data aceasta fiind vorba despre condamnarea lui Constantin Nita, care a fost anulata. Procesul va fi rejudecat.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )