Libnet.ro
UNICEF

23:45

Condamnarea lui Liviu Dragnea, la mana CCR: Ce decizie va lua Curtea?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Condamnarea lui Liviu Dragnea, la mana CCR: Ce decizie va lua Curtea?

Curtea Constitutionala CCR) dezbate miercuri sesizarea lui Florin Iordache privind completurile de trei judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), o speta care l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de condamnarea in prima instanta la. continuă pe Wall-Street Ro

PNL contesta la CCR Regulamentul Camerei Deputatilor pe tema delegarii atributiilor. Ludovic Orban: Nu putem accepta ca CCR sa se transforme intr-o institutie de amnistiere a lui Liviu Dragnea

PNL a contestat la Curtea Constitutionala Regulamentul Camerei Deputatilor referitor la delegarea atributiilor. Totul, in contextul in care, atunci cand l-a inlocuit pe Liviu Dragnea la conducerea.

Liviu Dragnea: Ne-am lasat pacaliti toti de domnul Tudorel Toader. Astea sunt legi care trebuie adoptate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a pacalit pe toti cei din partid spunand ca va adopta ordonanta de urgenta. in partid s-a luat o decizie - sigur, pe.

Turcan: Institutiile independente din Romania sa nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan face apel la institutiile independente din Romania sa nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea, spunand ca, daca i se va albi dosarul, nimic nu va sta in calea dictaturii lui Liviu Dragnea, iar Romania nu va mai putea sta in acelasi rand cu celelalte tari europene.

RALUCA TURCAN: Institutiile sa nu se lase intimidate de agresivitatea lui Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan face apel la institutiile independente din Romania sa nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea, spunand ca, daca i se va albi dosarul, nimic nu va sta in calea dictaturii lui Liviu Dragnea, iar Romania nu va mai putea sta in acelasi rand cu celelalte tari europene.

LIVIU DRAGNEA: Eu n-o sa propun sa fie remaniat Tudorel Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la un post de televiziune, ca el nu va propune in Comitetul Executiv CEx) al PSD remanierea ministrului justitiei, Tudorel Toader, dar nici nu se poate opune daca acest lucru va fi sustinut de colegi.

Liviu Dragnea, la Romania TV: Klaus Iohannis, mai rau decat Basescu sau Ponta. Basescu mai avea momente de omenie, cu Ponta se mai putea discuta, cu asta nu

Liviu Dragnea a lansat luni seara un nou atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care spune ca este mai rau decat Traian Basescu - care mai avea momente de omenie - sau decat Victor Ponta - cu ala se mai putea discuta, cu asta nu. - Dragnea despre remanierea lui Toader: Ne-am lasat pacaliti tot partidul. Domnul Toader ne-a pacalit / Premierul sau colegii vor anunta in CEX daca vor sa-l remanieze- Dragnea: Ma enerveaza asta cu Coldea consilierul meu, ce, il aduc pe Satana?.

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

Liviu Dragnea: Pentru mine, Toader nu e un personaj important

Senatorii PSD vor vota la motiunea simpla pe justitie exact asa cum le dicteaza constiinta, a declarat miercuri presedintele PSD, Liviu Dragnea. Pentru mine, Tudorel Toader nu este un personaj important.

Liviu Dragnea, ultim avertisment: Mai bine sa plece acasa sau de unde au venit

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis miercuri un avertisment autoritatilor de resort sa realizeze un sistem prin care in Romania sa nu mai intre fructe si legume de contrabanda. Transmit un ultim.

Traian Basescu: Liviu Dragnea, o tumoare care trebuie urgent indepartata. Responsabilitatea chirurgului este in primul rand a PSD

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac extrem de dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. intr-un mesaj publicat pe Facebook, senatorul PMP scrie ca Dragnea este o tumoare care trebuie urgent.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )