Libnet.ro
UNICEF

14:00

Condamnare-record pentru un barbat care a omorat un fost primar: Cati ani va petrece in spatele gratiilor

B1 B1,
Condamnare-record pentru un barbat care a omorat un fost primar: Cati ani va petrece in spatele gratiilor

Barbatul acuzat ca in anul 2016 l-a omorat pe fostul primar din Lunca Muresului, Ioan Rusu, a fost condamnat miercuri la 30 de ani de inchisoare cu executare, informeaza Mediafax. Decizia. continuă pe B1

Donald Trump ameninta ca taie ajutoarele pentru tarile care voteaza la ONU impotriva deciziei sale de a recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului

Presedintele american Donald Trump a amenintat miercuri ca va taia ajutoarele financiare pentru tarile care vor vota in favoarea unui proiect de rezolutie a Organizatiei Natiunilor Unite care condamna decizia sa de a recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului, scrie Reuters.

Alexandru Arsinel, surprins cu ochii in lacrimi in ziua in care a fost externat. Ce a patit marele actor

Imagini emotionante cu Alexandru Arsinel, care a fost externat luni, dupa ce ar fi suferit un infarct: actorul a cantat un colind pana i-au dat lacrimile. Am avut noroc de doua ori. Odata.

Cursuri de antreprenoriat pentru cei care isi doresc o afacere de succes

Pentru a avea succes, in calitate de antreprenor, ai nevoie de o idee foarte buna cu care sa iesi in evidenta fata de restul lumii. Chiar daca ai un spirit antreprenorial, ai nevoie si de anumite cunostinte care sa te ajute sa-ti materializezi ideea de.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )