Libnet.ro
UNICEF

01:05

Condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoare, Sorin Strutinsky e de negasit. Partenerul de afaceri al lui Mazare a fost dat in urmarire nationala

Hotnews Hotnews,
 Condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoare, Sorin Strutinsky e de negasit. Partenerul de afaceri al lui Mazare a fost dat in urmarire nationala

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, condamnat definitiv luni la 10 ani si 8 luni de inchisoare pentru fapte de coruptie a fost dat in urmarire nationala de catre Politie, care a transmis ca face demersuri pentru emiterea unui mandat european de arestare pe numele acestuia. continuă pe Hotnews

Sorin Strutinsky, condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoare, dat in urmarire nationala

Sorin Strutinsky este partenerul de afaceri al lui Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, ambii aflati in acest moment in inchisoare.

Sorin Strutinsky, apropiatul lui Radu Mazare, condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoare

Magistratii Curtii de Apel Constanta au dat sentinta definitiva in dosarul in care Sorin Strutinsky era acuzat de trafic de influenta, fals in inscrisuri, instigare la spalare de bani si altele.

Antreprenorul Sorin Strutinsky a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoare

Omul de afaceri Sorin Strutinsky a fost condamnat, definitiv, de Curtea de Apel Constanta la o pedeapsa de 10 ani si 8 luni inchisoare pentru trafic de influenta, anunta Radio Europa Libera.

Omul de afaceri constantean Sorin Strutinsky, considerat un apropiat al lui Mazare, condamnat definitiv la 10 ani si 8 luni de inchisoare

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, partenerul de afaceri al lui Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, a fost condamnat luni definitiv la 10 ani si 8 luni de inchisoare intr-un dosar de trafic de influenta, scrie Info Sud-Est. in prima instanta, in acest dosar, omul de afaceri fusese condamnat la 7 ani si 4 luni de inchisoare.

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, un apropiat al lui Radu Mazare, condamnat definitiv la 10 ani si 8 luni de inchisoare

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, partenerul de afaceri al lui Radu Mazare, a fost condamnat luni definitiv la 10 ani si 8 luni de inchisoare intr-un dosar de trafic de influenta, scrieInfo Sud-Est. Decizia.

Antreprenorul Sorin Strutinsky a fost condamndat la 10 ani si 8 luni de inchisoare

Omul de afaceri Sorin Strutinsky a fost condamnat, definitiv, de Curtea de Apel Constanta la o pedeapsa de 10 ani si 8 luni inchisoare pentru trafic de influenta, anunta Radio Europa Libera.

Crestere usoara a ratei de dobanda pe 10 ani, in ultima saptamana

Piata titlurilor de stat din Romania a incorporat evolutiile macro-financiare mondiale si europene si stirile interne in ultima saptamana, observandu-se o usoara crestere a ratei de dobanda la 10 ani, evolutie in convergenta cu cele inregistrate in SUA si Germania determinata de perspectivele de intrare in ciclul economic post-pandemie, arata Andrei Radulescu,economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza.

10 ani de la moartea Madalinei Manole. Marele ei fan, Daniel din Medgidia: Suflet gol, in zbor cazut, orbita de iubire, credeai ca ai totul si ai pierdut!

O scrisoare tulburatoare a fost postata de fanul nr. 1 al Madalinei Manole catre artista care s-a sinucis in urma cu 10 ani, chiar de ziua sa de nastere - 14 iulie. Daniel Gheorghe spune ca fata draga a muzicii romanesti i-a trimis semne de dincolo.

Povestea politistului care traieste de 10 ani cu un glont in creier, dupa ce a fost impuscat in timpul unei interventii

Un fost politist rus a vorbit despre cum a trait cu un glont in creier timp de zece ani, dupa ce a fost impuscat de un grup de infractori.

Parchetul rus a cerut 6 ani de inchisoare pentru o jurnalista care a criticat serviciile secrete

Magistratii rusi au cerut, vineri,sase ani de inchisoare pentru o jurnalistarusa acuzata de justificarea terorismului dupa ce a citit o cronica la un post de radio. Acest.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )