Libnet.ro
UNICEF

22:30

Condamnat la inchisoare, Cristian Popescu Piedone candideaza la Primaria Sectorului 5. Radu Banciu: Justitia din Romania e pentru imbecili (VIDEO)

B1 B1,
Condamnat la inchisoare, Cristian Popescu Piedone candideaza la Primaria Sectorului 5. Radu Banciu: Justitia din Romania e pentru imbecili (VIDEO)

Justitia din Romania e facuta pentru imbecili, este concluzia lui Radu Banciu, dupa ce Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, a decis sa candideze pentru Primaria Sectorului 5, desi a fost. continuă pe B1

Cristian Popescu Piedone candideaza din nou la functia de primar, de data aceasta la Sectorul 5 Piedone are o condamnare de 8 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul Colectiv

Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4 al Capitalei, candideaza din nou la alegerile locale, de data aceasta pentru Primaria Sectorului 5. El va candida din partea Partidului Puterii Umaniste PPU), al lui Dan Voiculescu. De mentionat ca Piedone a fost condamnat la sfarsitul anului trecut, in prima instanta, la 8 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul Colectiv.

Cristian Popescu Piedone si-a lansat candidatura pentru Primaria Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone si-a lansat candidatura pentru Primaria Sectorului 5. Pentru voi in slujba voastra este sloganul cu care candidatul umanist vine sa mute Sectorul 5 in Bucuresti, acolo unde ii este locul.

Piedone revine in politica mare. Fostul edil si-a lansat candidatura la Primaria Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, si-a lansat candidatura la Primaria Sectorului 5,. in decembrie Piedone a fost condamnat la opt ani cu executare in Dosarul Colectiv, dar decizia nu e definitiva.

Cristian Piedone si-a lansat candidatura la Primaria Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, si-a lansat candidatura la Primaria Sectorului 5.

Cristian Poteras, fostul primar al Sectorului 6, eliberat conditionat din inchisoare, dupa 5 ani de detentie

Cristian Poteras, fostul primar al Sectorului 6, a primit, marti,aviz favorabil de la Tribunalul Bucuresti, pentrueliberarea conditionatadin inchisoare. Poteras a inceput executarea pedepsein.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )