Libnet.ro
UNICEF

01:06

Condamnatul Adrian Nastase va afla daca va fi dat afara din avocatura

B1 B1,
Condamnatul Adrian Nastase va afla daca va fi dat afara din avocatura

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a cerut Baroului Bucuresti sa analizeze situatia lui Adrian Nastase, care inca face parte din aceasta profesie. Potrivit legii, un avocat condamnat definitiv. continuă pe B1

Adrian Nastase il reclama pe 'fostul presedinte' Traian Basescu la ambasadorul Austriei, pentru declaratiile critice legate de privatizarea Petrom

Fostul premier Adrian Nastase i-a trimis o scrisoare deschisa ambasadorului Austriei la Bucuresti pentru a-i reclama declaratiile critice facute de Traian Basescu cu privire la privatizarea Petrom.

Prima schimbare de antrenor din Liga I. Ilie Stan, dat afara de la FC Vaslui dupa doar doua etape

FC Vaslui este una dintre echipele din Liga I care ne-a obisnuit sa isi schimbe antrenorii ca pe sosete. Adevarul descrie ce se intampla la un club care iinteste la titlu de ani de zile, dar care nu a castigat nimic.

Omar Hayssam a fost adus la Tribunalul Bucuresti: Sirianul va afla daca va fi arestat in dosarul de delapidare

Omar Hayssam a ajuns vineri dimineata la Tribunalul Bucuresti. Sirianul urmeaza sa afle daca va fi sau nu arestat in dosarul de delapidare, in care prejudiciul este de 20 de milioane de euro. Omar Hayssam.

Titularizare 2013 Ministerul Educatiei: 53 de profesori au fost dati afara din examenul de titularizare pentru copiat

La examenul scris de titularizare 2013 s-au prezentat 88,48% dintre candidatii care au obtinut dreptul de participare, anunta Ministerul Educatiei. 53 de candidati au fost eliminati din cauza unor tentative de frauda cei mai multi provin din judetele Mehedinti - 8 si Constanta - 5), iar 7,6% dintre candidati s-au retras din motive personale sau medicale. Candidatii eliminati pentru ca au incercat sa copieze nu vor fi repartizati pe posturi didactice/catedre in anul scolar 2013-2014. Anul trecut, 40 de candidati au fost eliminati pentru frauda sau tentativa de frauda.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )