Libnet.ro
UNICEF

06:00

Conditii noi pentru cei care doresc sa guverneze Gagauzia

Adevărul Adevărul,
Conditii noi pentru cei care doresc sa guverneze Gagauzia

Procedura de inregistrare in cursa electorala pentru conducerea UTA Gagauzia a fost simplificata. Cei care vor dori sa candideze la functia de bascan al regiunii vor fi obligati sa prezinte mai putine semnaturi in sustinerea sa pentru a fi inclus in buletinul de vot. continuă pe Adevărul

Rockstar Games ii premiaza pe cei care fac precomanda la GTA V pentru PC

La doar cateva zile dupa ce au anuntat o noua intarziere a jocului, cei de la Rockstar Games vin cu o veste buna pentru cei care asteapta GTA V pentru PC. in urma cu cateva zile aflam ca lansarea versiunii de PC a celui mai nou joc Grand Theft Auto a fost amanata din luna [].

Facebook testeaza o versiune pentru corporatisti Care sunt avantajele, dar mai ales ce capcane aduce noua aplicatie at Work

Facebook a lansat pentru testare limitata in SUA aplicatia Facebook at Work, un site care sa permita user-ilor sa discute cu colegii, sa intre in contact cu alti profesionisti din domeniu si sa colaboreze pe marginea diverselor documente si proiecte. Facebook spune ca oamenii vor colabora mai usor si vor deveni mai eficienti. Unii atrag insa atentia ca Facebook abia asteapta sa puna mana si pe datele noastre legate de munca, nu doar pe cele despre viata de zi cu zi. In aceste conditii, multe companii serioase nu vor dori sa lase date valoroase in seama Facebook.

Surpriza Blizzard pentru cei mai vechi jucatori de World of Warcraft

Pentru a sarbatorizece ani de World of Warcraft, cei de la Blizzard au decis sa-si recompenseze cei mai fideli abonati la popularul MMORPG. intr-o perioada in care amatorii de jocuri online pot pierde timpul jucandu-se un amalgam de MMORPG-uri gratuite, Blizzard continua sa castige sume fabuloase de bani si sa lanseze actualizari la World of [].

Daca iti precomanzi GTA V pentru PC, poti fi premiat cu un milion de dolari

La doar cateva zile dupa ce au anuntat o noua intarziere a jocului, cei de la Rockstar Games vin cu o veste buna pentru cei care asteapta GTA V pentru PC. in urma cu cateva zile aflam ca lansarea versiunii de PC a celui mai nou joc Grand Theft Auto a fost amanata pana in [].

Daca iti precomanzi GTA V pentru PC, esti premiat cu un milion de dolari

La doar cateva zile dupa ce au anuntat o noua intarziere a jocului, cei de la Rockstar Games vin cu o veste buna pentru cei care asteapta GTA V pentru PC. in urma cu cateva zile aflam ca lansarea versiunii de PC a celui mai nou joc Grand Theft Auto a fost amanata pana in [].

Andreea Paul: Ar trebui discutata scutirea la plata CAS pentru cei in varsta care aleg sa ramana in campul muncii

In contextul emigratiei si a fenomenului de imbatranire a populatiei, ar trebui discutata posibila scutire de la plata CAS la angajat si la angajator pentru persoanele in varsta care aleg sa ramana in campul muncii, a declarat Andreea Paul,.

BNR: O decizie pentru cei cu franci elvetieni ar fi discriminatorie

Romanii care au credite in franci elvetieni asteapta de la autoritati o solutie pentru ca ratele lor lunare sa nu mai creasca de la o zi la alta. Acest lucru nu se poate intampla foarte repede, sustin.

Device-ul revolutionar pentru slabit care iti spune cand esti satul

Dispozitivul pentru slabit Maestro Rechargeable Systempromite sa rezolve una dintre problemele cu care se confrunta din ce in ce mai multe persoane in ziua de azi. Slabitulpresupune un sacrificiu foarte mare, iar pentru multe persoane, problema greutatii este atat de mare incat metodele conventionale nu dau aproape niciun rezultat. Acum, insa, este posibil sa fim [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )