Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce conditii pun partidele pentru sustinerea guvernului PNL. PSD, singurul partid care nu a fost prezent

Antena3 Antena3,
Ce conditii pun partidele pentru sustinerea guvernului PNL. PSD, singurul partid care nu a fost prezent

Presedintele Klaus Iohannis va face in mai putin de doua ore anuntul privind nominalizarea pentru postul de premier. Numele a fost deja transmis liderilor opozitiei, dar care nu au vrut sa il faca. continuă pe Antena3

Negocieri de ultima ora. Ce conditii pun partidele de Opozitie pentru a vota Guvernul Ludovic I

UDMR nu vrea alegeri in doua tururi pentru primari, ALDE se opune ca Sectia Speciala pentru magistrati sa fie desfiintata, PMP cere minister special pentru Republica Moldova, iar USR vine cu patru conditii, plus un angajament pentru alegeri anticipate. ProRomania ravneste la un minister, sustin surse politice pentru Adevarul. Cum arata ciorna Guvernului Ludovic I.

Conditiile USR pentru sustinerea guvernului. Desiintarea prin lege recursului compensatoriu

USR a facut publice conditiile pe care le are pentru ca formatiunea politica sa sustina viitorul Guvern. Printre cerinte se numara desfiintarea prin lege a recursului compensatoriu si consultarea.

UDMR a inceput santajul. Ce conditii pun maghiarii pentru a vota noul Guvern

UDMR a impus mai multe conditii presedintelui Klaus Iohannis in schimbul sustinerii unui nou guvern liberal. Printre acestea se regaseste si renuntarea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, proiect sustinut de PNL, PMP si USR.

Conditiile ALDE pentru sustinerea unui guvern PNL

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis, la consultarile de la Cotroceni, ca ALDE va sustine in Parlament un Guvern PNL cu cateva conditii, intre care reformele din justitie si mentinerea cotei unice de impozitare. Tariceanu, un sustinator declarat al controversatei sectii de anchetare a magistratilor, spune ca nu vrea reintoarcerea la o republica a procurorilor.

USR, patru conditii pentru sustinerea viitorului Guvern Printre ele, alegeri in doua tururi pentru primari si anularea recursului compensatoriu

Dan Barna a publicat luni, pe contul sau de Facebook, cele patru conditii puse de USR pentru a da votul de incredere viitorului guvern, repetand ca formatiunea pe care o conduce va intra la guvernare doar dupa alegeri parlamentare.

Prima reactie din PSD dupa desemnarea lui Orban ca premier. Ciolacu: Noi nu vom asigura cvorumul in Parlament pentru investirea Guvernului. Sa demonstreze ca il au, ca la motiune

Prima reactie din PSD dupa desemnarea lui Ludovic Orban ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis a venit de la seful Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, care s-a declarat convins ca opozitia nu va avea cvorum la sedinta din parlament in care Orban va veni pentru votul de investire a noului guvern. Au demonstrat la motiune ca au avut cvorum. Daca nu au cvorum, parlamentarii PSD nu vor participa la sedinta, a spus Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )