Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ce conditii ii pune Cristian Boureanu fiicei sale: Batalia e pierduta. Daca merge sa bea prin cluburi, atunci ...

Antena3 Antena3,
Ce conditii ii pune Cristian Boureanu fiicei sale: Batalia e pierduta. Daca merge sa bea prin cluburi, atunci ...

Cristian Boureanu a vorbit in exclusivitate pentru Antena Stars despre scandalul in care se afla cu fiica sa si fosta sotie. Fostul politician a afirmat ca Ioana nu are de ce sa se duca la IML, asa. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Cristian Boureanu ii multumeste iubitei ca il ajuta sa inteleaga generatia fiicei sale: La fete e mai complicat!

Cristian Boureanu a sugerat, la iesirea din Sectia de Politie, ca mama fiicei sale reprezinta un factor negativ in educatia acesteia, aratand ca, avand custodie totala, isi doreste sa.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a fiicei lui Cristian Boureanu, dupa scandalul monstru din strada

Fiica lui Cristian Boureanu a avut parte de multe critici din partea prietenilor ei virtuali, dupa ce a dezvaluit ca tatal ei a batut-o in mai multe randuri. Multi dintre acestia i-au spus ca nu a.

Cristian Boureanu si-a agresat fiica? Sau adolescenta minte si are un comportament prea rebel?

Cristian Boureanu a fost dus la politie, dupa ce fiica lui l-a acuzat de agresiune. Politicianul a fost filmat in timp ce incerca sa o urce cu forta pe adolescenta in masina, iar aceasta striga in gura mare ca este batuta de tatal ei. Iata ce se intampla in familia lui Boureanu si cum a ajuns, se pare, fiica lui sa aiba un comportament care l-a scos din sarite pe acesta.

Noi detalii cutremuratoare apar in scandalul momentului: Cristian Boureanu spune ca fata sa a fugit de acasa si s-a intors bauta (VIDEO)

Doua personaje vedeta atrag atentia unei tari intregi: pumnii lui Cristian Boureanu. Politia a deschis dosar penal dupa scandalul dintre fostul politician si fiica sa. Iar acuzatiile sunt extrem de dure.

Noi acuzatii grave la adresa lui Cristian Boureanu: Fata face ce a vazut in casa!

Dana Roba este foc si para pe Cristian Boureanu! Fosta iubita a lui Nicolae Guta este de parere ca fostul politician este de vina pentru tot ceea ce se intampla. Culmea, diva a povestit ca minora a .

Imagini cu fiica lui Cristian Boureanu, la iesirea din sediul Sectiei 2 de Politie. Ce le-a spus jurnalistilor

Fiica lui Cristian Boureanu a declarat, la iesirea din sediul Sectiei 2 de Politie, ca tatal ei obisnuia sa o bata si ca se cearta des cu acesta, pentru ca nu o lasa sa stea in Bucuresti cu mama.

Cristian Boureanu, dus la Politie impreuna cu fiica sa

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa un conflict pe care l-a avut in Bucuresti cu fiica sa minora, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. Astfel, in jurul orei 13,00, la 112 s-a sesizat ca un barbat incerca sa urce, fara acordul ei, o tanara intr-un autoturism aflat pe raza sectorului 1.

Cristian Boureanu, dus la Politie pentru ca si-ar fi agresat fiica pe strada

Omul de afaceri Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa ce si-ar fi agresat fiica pe strada, el fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.

Fostul deputat Cristian Boureanu, dus la Politie pentru ca si-ar fi agresat fiica pe strada

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa ce si-ar fi agresat fiica pe strada, el fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, relateaza News. ro.

Motivul pentru care Cristian Boureanu si-a batut fiica in strada, de fata cu toata lumea

Cristian Boureanu a ajuns pe mana Politiei, dupa ce un martor a asistat la o scena deosebit de violenta: politicianul si-a batut fiica si apoi a bruscat-o in masina lui. Motivul pare a fi o escapada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2368 seconds )