Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ce conditii pune Maia Sandu, ca sa accepte functia de premier al Republicii Moldova

Antena3 Antena3,
Ce conditii pune Maia Sandu, ca sa accepte functia de premier al Republicii Moldova

Ministrul Educatiei din Republica Moldova, Maia Sandu, cere demiterea sefului Bancii Nationale si a procurorului general, pentru a accepta functia de prim-ministru, informeaza Reuters, citand surse politice,. continuă pe Antena3

Maia Sandu este candidata la functia de premier al Republicii Moldova. Consultarile finale pentru formarea Guvernului au fost amanate

Presedintele Partidului Democrat Marian Lupu a confirmat ca Maia Sandu este candidatul pentru functia de premier al Republicii Moldova. Maia Sandu ar fi trebuit sa aiba in aceasta dupa-masa o intalnire cu liderii democrati pentru stabilirea detaliilor finale ale viitorului Guvern, insa aceasta intalnire a fost amanata pentru ziua de vineri.

Maia Sandu NU va fi noul premier al Moldovei. Infinita comedie de la Chisinau

Toate sursele arata ca numirea Maiei Sandu in functia de prim-ministru al Republicii Moldova nu va mai avea loc. O sedinta furtunoasa a potentialei coalitii de guvernare de la Chisinau s-a incheiat cu scrasnete de dinti si fara declaratii date presei. Ce inseamna asta pentru viitorul comun al Romaniei si Republicii Moldova?.

Voronin nu o vrea pe Maia Sandu si ameninta cu anticipatele

Comunistii nu o vor vota pe Maia Sandu in functia de premier al Republicii Moldova si nu sustin proiectul de revizuire a constitutiei, amenintand cu declansarea de alegeri anticipate, a declarat presedintele formatiunii Vladimir Voronin.

Maia Sandu nu pune conditii. Zvonurile incing atmosfera negocierilor din AIE 3

Partidele care au constituit Alianta pentru Integrare Europeana 3 intarzie sa spuna ferm daca sustin candidatura PLDM, Maia Sandu, la functia de prim-ministru al Republicii Moldova. Acest lucru nu a facut decat sa nasca mai multe speculatii, care pun si mai mult in umbra promisiunile politicienilor, cum ca isi doresc sa scoatem tara din criza si sa combatem coruptia.

Maia Sandu, ultimul cartus al basarabenilor

Se pare ca la Chisinau va fi desemnata Maia Sandu, in functia de prim-ministru al Republicii Moldova. Maia Sandu nu este perceputa ca apartinand clanurilor politico-financiare, motiv pentru care are o imagine buna la Chisinau, scrie expertul George Scarlat, membru al Fundatiei Universitare a Marii Negre.

Vlad Filat confirma. Maia Sandu este candidatul PLDM pentru functia de premier. A fost un pic de graba

Liderul PLDM, Vlad Filat, a confirmat intr-un briefing de presa informatia precum ca Maia Sandu este candidatul liberal-democratilor la functia de prim-ministru al Republicii Moldova.

Maia Sandu, ultimul cartus al basarabenilor

Dupa toate probabilitatile va fi anuntata la Chisinau desemnarea Maiei Sandu, actualul ministru al Educatiei, in functia de prim-ministru al Republicii Moldova. Maia Sandu are un titlu de master la Harvard Kennedy School of Government. De asemenea, are experienta administrativa, capatata la Ministerul Economiei. Potentialul premier si experienta in organismele internationale. A lucrat timp de mai multi ani la reprezentanta Bancii Mondiale din Chisinau si a fost director de programe la PNUD programul Natiunilor Unite pentru dezvoltare).

Maia Sandu, propusa pentru functia de prim-ministru al Republicii Moldova

Maia Sandu a fost propusa de Partidul Liberal-Democrat PLDM) pentru functia de prim-ministru al Republicii Moldova, informeaza Jurnal de Chisinau. Anuntul privind propunerea candidaturii Maiei.

Maia Sandu, Ministrul Educatiei de la Chisinau, ar putea deveni noul premier al Republicii Moldova

Maia Sandu, actualul ministru al invatamantului din Republica Moldova, ar putea deveni noul premier de la Chisinau. Un anunt in acest sens va veni in cursul zilei de joi, dupa ce partidele pro-europene din.

Ministra Educatiei, Maia Sandu, desemnata candidata la functia de prim-ministru in R. Moldova

Liderii coalitiei proeuropene din Republica Moldova urmeaza sa anunte, in cursul zilei de joi, numele noului premier. Potrivit unor surse, noul sef al Guvernului ar urma sa fie Maia Sandu, actualul ministru al Educatiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )