Libnet.ro
UNICEF

17:00

Conditiile in care romanii din strainatate se pot intoarce in tara de sarbatori. Anuntul facut de Nelu Tataru

Antena3 Antena3,
Conditiile in care romanii din strainatate se pot intoarce in tara de sarbatori. Anuntul facut de Nelu Tataru

Romanii din strainatate care vor sa se intoarca in tara in perioada sarbatorilor de iarna pot face acest lucru, respectand niste masuri, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. continuă pe Antena3

Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru romanii care doresc sa revina in tara de sarbatori. Ce conditii trebuie sa respecte

Vesti triste pentru romanii din strainatate care si-ar fi dorit sa revina acasa de Craciun si Revelion. in contextul cresterilor alarmante ale cazurilor de COVID-19, Nelu Tataru a anuntat ce restrictii se impugn pentru romanii din diaspora. Ce trebuie sa stie toti romanii care vor sa se intoarca acasa de sarbatori Nelu Tataru a oferit .

Saramura care izvoraste din munte. Locul din Romania unde gospodinele stiu reteta muraturilor perfecte

Locul din Romania de care nu multi stiu. Gospodinele locului sunt socate de saramura care izvoraste din munte. Toamna le este de mare ajutor la pusul muraturilor. Cum isi pregatesc oamenii conservele pentru sezonul rece chiar pe munte? Saramura izovarste direct din munte. Gospodinele au un mare ajutor Romania e plina de locuri fabuloase, obiceiuri .

Presedintele din Belarus, Aleksandr Lukasenko: Tinerii care studiaza in strainatate sunt spalati pe creier

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a dat joi dispozitie guvernului de la Minsk sa nu mai recunoasca diplomele universitare ale studentilor belarusi care studiaza in strainatate, unde acestia sunt supusi unei 039;039;spalari a creierului039;039;.

Nelu Tataru, despre intoarcerea romanilor din strainatate, de Sarbatori: Daca vin pentru mai mult timp intra in carantina, cu posibilitatea ca in cea de-a 8 zi sa faca acel test (VIDEO)

In timpul vizitei la Constanta de joi, ministrul Sanatatii a fost intrebat si daca exista posibilitatea ca Romania sa fie in lockdown de Craciun si Revelion, dar si in ce conditii cetatenii din.

Ciolacu, mesaj dur pentru parlamentarii care demisioneaza din PSD inainte de alegerile parlamentare 2020: Este o onoare, nu o meserie

Marcel Ciolacu le-a transmis parlamentarilor care au anuntat ca demisioneaza din Partidul Social Democrat pentru ca nu se regasesc pe listele pentru alegerile parlamentare ca onoarea de a fi in Parlamentul Romaniei nu este o meserie de care sa te legi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )