Libnet.ro
UNICEF

13:16

Conditiile puse de partidul lui Victor Ponta pentru a vota prelungirea starii de urgenta

Adevărul Adevărul,
Conditiile puse de partidul lui Victor Ponta pentru a vota prelungirea starii de urgenta

Biroul Executiv al Pro Romania a decis, luni, sa le propuna parlamentarilor partidului sa voteze prelungirea starii de urgenta numai daca presedintele Klaus Iohannis si Ludovic Orban raspund pozitiv unui numar de 15 masuri solicitate de Pro Romania, printre care excluderea oricarei scaderi de salarii si pensii. in caz contrar, parlamentarii Pro Romania vor vota impotriva la prelungirea starii de urgenta. continuă pe Adevărul

Victor Ponta cere solutii de la Iohannis: Nu putem sa printam dolari ca americanii, nu avem nici rezervele nemtilor. Care e planul mai departe?

Liderul Pro RomaniaVictor Pontaa criticat vineri, intr-o interventie telefonica la Anetna3, Guvernul Orban pentru ca nu da o perspectiva oamenilor, carora le-a cerut sa respecte masura izolarii la domiciliu. De asemenea, Victor Ponta a comentat si anuntul lui Iohannis, care a anuntat prelungirea starii de urgenta cu inca 30 de zile. Care e planul mai departe, ce facem mai departe?, a intrebat retoric Ponta.

Marcel Ciolacu, Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu, Kelemen Hunor si Varujan Pambuccian scisoare catre Ludovic Orban

Liderii mai multor partide parlamentare au trimis, luni, o scrisoare premierului Ludovic Orban in care cer organizarea unor intalniri de lucru periodice pentru a discuta masurile pe care Guvernul le are in vedere in aceasta perioada de criza generata de coronavirus, precum si a altora ce se vor mai ivi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )