Libnet.ro
UNICEF

21:30

Condoleante din partea lui Papa Francisc pentru familia Foley

România Liberă România Liberă,
Condoleante din partea lui Papa Francisc pentru familia Foley

Familia jurnalistului american decapitat de catre jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI), James Foley, a primit un telefon din partea Papei Francisc, acesta prezentandu-si condoleantele pentru pierderea suferita, potrivit contului de Tweeter al unui preto apropiat de familia americana. continuă pe România Liberă

Ce a facut Papa Francisc pentru parintii jurnalistului decapitat

Papa Francisc i-a telefonat pe parintii lui James Foley, jurnalistul decapitat, consolandu-i pentru pierderea lor. CBS News scrie ca Papa le-a transmis condoleante si i-a asigurat ca se va ruga pentru ei. Un.

Papa Francisc a estimat ca mai are de trait doi sau trei ani

Papa Francisc a estimat ca mai are de trait doi sau trei ani, precizand ca ar putea demisiona daca nu va mai avea forta de a continua sa-si exercite functia, relateaza AFP. in varsta de 77 ani, Papa a vorbit.

Shakira si Gerard Pique accepta provocarea ALS Ice Bucket si il nominalizeaza pe Papa Francisc (VIDEO)

Shakira si Gerard Pique au acceptat provocarea ALS Ice Bucket si au provocat, la randul lor, alte personalitati sa se alature miscarii. Cei doi i-au nominalizat pe Papa Francisc, Chris Martin, Sergio Ramos si.

Confesiune: Papa Francisc simte ca mai are doi-trei ani de trait

Papa Francisc a facut o declaratie uluitoare jurnalistilor, in avion, la intoarcerea din Coreea de Sud. Extrem de relaxat si cu zambetul pe buze, Suveranul Pontif a spus ca mai are de trait doi-trei ani, dar ca nu se teme de moarte.

Papa Francisc: Mai am doi sau trei ani de viata

Papa Francisc a estimat ca mai are de trait doi sau trei ani si a precizar ca ar putea demisiona daca nu va mai avea forta de a continua sa-si exercite functia.

Ciolos: Toti producatorii romani afectati de embargoul rus, eligibili pentru ajutor din partea UE

Toti producatorii romani afectati de embargoul Rusiei vor fi eligibili pentru a primi sprijin financiar din partea Comisiei Europene, chiar daca nu fac parte din asociatii, a declarat comisarul Dacian Ciolos, care a punctat necesitatea orientarii spre.

Elena Udrea, desemnata candidat din partea PMP

Actualizare 17:19 Boc o sustine pe Udrea la prezidentiale Fostul premier Emil Boc a declarat astazi ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, calificand-o drept un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta, potrivit surselor din presa.

Patru imigranti romani din Marea Britanie risca inchisoarea pentru furturi din bancomate

Patru imigranti romani din Marea Britanie risca sa ajunga dupa gratii dupa ce au furat bani din conturile a peste 60. 000 de oameni, scrie standard. co. uk. Cei patru s-au folosit de camere video pe care le-au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )