Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conducerea CSM, replica pentru ministrul Justitiei: Nicio dispozitie legala nu impune presedintelui CSM consultarea membrilor in vederea convocarii sedintelor de plen

B1 B1,
Conducerea CSM, replica pentru ministrul Justitiei: Nicio dispozitie legala nu impune presedintelui CSM consultarea membrilor in vederea convocarii sedintelor de plen

Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii reactioneaza dupa ce ministrul Justitiei, Ana Birchall a cerut explicatii pentru convocarea de urgenta a sedintei CSM pentru ziua de marti. continuă pe B1

CSM raspunde la scrisoarea lui Birchall: Nicio dispozitie legala nu impune consultarea membrilor Consiliului in vederea convocarii sedintelor de plen

Purtatorul de cuvant al Consiliului Superior al Magistraturii Daniela-Ioana Stancioi a afirmat sambata intr-un comunicat de presa ca nu exista prevederi legale privind obligativitatea presedintelui CSM de consultare a membrilor in legatura cu data de convocare a sedintilor. Reactia vine dupa ce ministrul Justitiei Ana Birchall i-a transmis Liei Savonea o scrisoare in care ii reproseaza ca a convotat Consiliu fara sa se consulte cu membrii CSM.

CSM contraataca in scandalul cu ministrul Justitiei privind convocarea sedintei fara consultari

Consiliul Superior al Magistraturii a reactionat prompt, dupa ce Lia Savonea a fost atacata de ministrul Justitiei, Ana Birchall, care i-a reprosat ca nu a consultat membrii CSM inainte de a convoca plenul de.

CSM: Nicio dispozitie nu impune consultarea membrilor pe convocarea sedintelor; Birchall: Mai exista cooperare loiala?

Consiliul Superior al Magistraturii precizeaza, sambata, ca nicio dispozitie legala sau regulamentara nu impune presedintelui CSM consultarea membrilor Consiliului in vederea convocarii sedintelor de plen, scrie Agerpres. in context, ministrul Justitiei, Ana Birchall, a reactionat, intrebandu-se daca acum nu mai este o cooperare loiala intre presedinte si membrii CSM de drept sau alesi.

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, decizie in cazul demiterii lui Felix Banila. Ce va face procurorul sef DIICOT

Ministrul Justitiei a declarat ca va urma sa anunte, atunci cand va fi momentul, daca va declansa procedura de revocare a lui Felix Banila. Acest lucru se va intampla daca Banila nu demisioneaza. Ce a mai spus Ana Birchall despre situatia critica in care se afla seful DIICOT? Ministrul Justitiei, despre decizia in cazul demiterii .

Ministrul Justitiei: Infractiunile de viol, rapire sau trafic de persoane trebuie sa fie imprescriptibile

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca, din punctul sau de vedere, infractiunile de viol, rapire sau trafic de persoane ar trebui sa fie imprescriptibile si a facut un apel sa ii fie trimise propuneri pentru o eventuala modificare legislativa in acest sens.

ZIUA PROFESORULUI. Anuntul facut de ministrul Justitiei, Ana Birchall, de Ziua Profesorului

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a transmis, sambata, un mesaj de Ziua Internationale a Educatiei, punctand ca educatia este unul dintre pilonii principali fara de care o societate nu se p.

Ministrul Justitiei: Infractiunile de viol, rapire sau trafic de persoane trebuie sa fie imprescriptibile

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, cadin punctul sa de vedereinfractiunile de viol, rapire si trafic de persoane ar trebui sa fie imprescriptibile. Birchall a afirmat ca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )