Libnet.ro
UNICEF

22:45

Conducerea DNA cere revocarea a patru procurori de la DNA Ploiesti, printre care si seful biroului teritorial, Lucian Onea

Adevărul Adevărul,
Conducerea DNA cere revocarea a patru procurori de la DNA Ploiesti, printre care si seful biroului teritorial, Lucian Onea

Conducerea Directiei Nationale Anticoruptie cere Consiliului Superior al Magistraturii revocarea din functie a procurorului Lucian Onea, si de incetare a activitatii pentru procurorii Giluela Deaconu, Virgiliu Savu si Elena Raileanu, toti din cadrul biroului teritorial DNA Ploiesti. continuă pe Adevărul

DNA cere revocarea sefului DNA Ploiesti

Conducerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a transmis, astazi, Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) solicitarea avizului de revocare din functia de procuror la DNA Ploiesti a lui Lucian Gabriel Onea.

DNA cere aviz pentru revocarea fostului sef al DNA Ploiesti Lucian Onea si a altor trei procurori

Procurorul sef adjunct al DNA Calin Nistor, care asigura conducerea Directiei, a trimis Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii solicitarea avizului de revocare din functie a fostului sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, suspendat din functie in urma declansarii urmaririi penale impotriva sa. De asemenea, au fost trimise cereri de incetare a activitatii pentru alti trei procurori de la acelasi serviciu teritorial.

Cazul nregistrarilor de la DNA Oradea - Mai multi procurori, chemati la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor

Mai multi procurori din DNA Oradea au fost chemati la audieri, miercuri, la Sectia pentru anchetarea magistratilor din Parchetul General, in urma inregistrarii aparute in spatiul public in care se vorbeste despre linistirea judecatorilor, a declarat pentru Mediafax Adina Florea, procurorul-sef adjunct al sectiei.

Laura Codruta Kovesi contesta la CEDO modul in care a fost revocata de la conducerea DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) decizia de revocare a sa de la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Fosta sefa a DNA sustine ca decizia.

Procurorul-sef adjunct Calin Nistor preia conducerea DNA

ACTUALIZARE Procurorul-sef adjunct al DNA Calin Nistor va asigura conducerea institutiei. ) ---- Augustin Lazar a ajuns la sediul central al DNA, pentru a participa la o sedinta cu reprezentantii institutiei, dupa ce Anca Jurma a anuntat, ieri, ca nu mai doreste prelungirea mandatului de sef interimar al DNA.

Tudorel Toader urmeaza sa o propuna, pentru a treia oara, pe Adina Florea la conducerea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa o propuna pentru a treia oara pe Adina Florea pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Presedintele Iohannis a refuzat de doua ori numirea acesteia, invocand motive de legalitate. Si CSM a avizat negativ nominalizarea Adinei Florea pentru sefia DNA.

UPDATE Tudorel Toader o propune, pentru a treia oara, pe Adina Florea la conducerea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus-o pentru a treia oara pe Adina Florea pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta a precizat ca i-a transmis presedintelui adeverinta CNSAS din care ar rezulta respectarea conditiilro de legalitate. Presedintele Iohannis a refuzat de doua ori numirea acesteia, invocand motive de legalitate. Si CSM a avizat negativ nominalizarea Adinei Florea pentru sefia DNA.

Laura Codruta Kovesi a facut plangere la CEDO in urma revocarii de la conducerea DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de sef al DNA, potrivit unui raspuns al Parchetului general pentru G4media . Kovesi sustine ca nu a avut calitatea de parte in conflictul constitutional solutionat la CCR, ca.

Calin Nistor va prelua conducerea DNA, dupa refuzul Ancai Jurma de a asigura interimatul acestei structuri

Calin Nistor, prim procurorul-sef adjunct al DNA, va prelua conducerea Directiei dupa expirarea mandatului de sase luni al Ancai Jurma.

UPDATE Sedinta a procurorului general cu conducerea DNA. Lazar: Nu ne grabim cu desemnarea unui nou procuror-sef interimar

Procurorul general Augustin Lazar urmeaza sa se intalneasca marti cu reprezentantii DNA, in conditiile in care interimarul Ancai Jurma la conducerea institutiei se incheie, aceasta anuntand ca nu mai doreste prelungirea mandatului de sase luni. Procurorul general a declarat pentru HotNews ca nu se grabeste insa cu desemnarea unui nou interimar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )