Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conducerea PSD a acceptat toate candidaturile. Cine va fi promovat la Congres

România Liberă România Liberă,
Conducerea PSD a acceptat toate candidaturile. Cine va fi promovat la Congres

Comitetul Executiv al PSD, care se reuneste vineri, la Parlament, a validat lista candidatilor care . continuă pe România Liberă

Conducerea PSD valideaza lista candidaturilor. Cine va fi promovat in partid

Comitetul Executiv al PSD, care se reuneste vineri, la Parlament, urmeaza sa valideze lista candidat.

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile depuse pentru Congresul de sambata

18 - La sedinta CEX au fost validate TOATE candidaturile, a spus Liviu Dragnea, vineri, dupa sedinta CEX. N-am vazut numultumiri la CEX, a mai spus liderul PSD. Potrivit lui Liviu Dragnea,.

Congres PSD: Toate candidaturile depuse pentru conducerea nationala, inclusiv a lui Catalin Radulescu, au fost validate in CEx

Comitetul Executiv National al PSD intrunit vineri a validat toate candidaturile depuse pentru alegerile care vor avea loc la Congresul extraordinar de sambata, desi teoretic nu indeplineau toate criteriile stabilite. Astfel, Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu vor candida la functia de presedinte executiv, impotriva premierului Viorica Dancila. Catalin Radulescu va candida la functia de vicepresedinte regional pentru Muntenia, iar Codrin Stefanescu va intra in competitie cu Marian Neacsu pentru pozitia de secretar general.

UPDATE Congres PSD: Toate candidaturile depuse pentru conducerea nationala, inclusiv a lui Catalin Radulescu, au fost validate in CEx/ Daniel Florea s-a retras din cursa pentru Bucuresti-Ilfov

Comitetul Executiv National al PSD intrunit vineri a validat toate candidaturile depuse pentru alegerile care vor avea loc la Congresul extraordinar de sambata, desi teoretic nu indeplineau toate criteriile stabilite. Astfel, Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu vor candida la functia de presedinte executiv, impotriva premierului Viorica Dancila. Catalin Radulescu va candida la functia de vicepresedinte regional pentru Muntenia, iar Codrin Stefanescu va intra in competitie cu Marian Neacsu pentru pozitia de secretar general. Daniel Florea, primarul Sectorului 5, si-a retras candidatura pentru functia de vicepresedinte pe zona Bucuresti-Ilfov, unde ar fi fost contracandidatul lui Robert Negoita, primarul Sectorului 3, cel care este sustinut de Gabriela Firea.

CINE va face parte din CONDUCEREA PSD dupa Congres: Au aparut PRIMELE NUME de vicepresedinti

PSD va avea, dupa Congresul din 10 martie, 16 vicepresedinti - opt femei si opt barbati. intre timp, in spatiul public au aparut deja numele posibililor viitor ocupanti ai acestor functii, desi negocierile.

CexN PSD discuta astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie.

Saptamana de foc pentru conducerea PSD

Partidul Social Democrat a inceput saptamana in fierbere, Liviu Dragnea, liderul partidului, anuntand, ieri, ca, presedintele executiv PSD, secretarul general si vicepresedintii vor fi alesi la Congresul din 10 martie, dar ca pentru el insusi nu va cere un vot de reconfirmare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )