Libnet.ro
UNICEF

16:15

Conducerea PSD decide candidatul partidului la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Conducerea PSD decide candidatul partidului la prezidentiale

Conducerea PSD se reuneste marti, la Palatul Parlamentului, pentru a decide candidatul partidului la alegerile prezidentiale, care urmeaza sa fie validat de catre Congres pe 3 august. Astfel, Biroul. continuă pe Antena3

Conducerea PSD decide, astazi, candidatul partidului la prezidentiale

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Sprijinul ALDE si al PRO Romania este important, dar PSD e hotarat sa mearga in alegeri si sa le castige ---- * ACTUALIZARE Primarul general Gabriela Firea a declarat, astazi, ca nu se pune problema sa-si retraga intentia de a intra in cursa interna din PSD pentru candidatura la presedintie.

PSD decide azi candidatul la prezidentiale. Surse: Dancila are sprijin masiv in CEX. Ce i-a cerut premierul lui Tariceanu

Viorica Dancila e sustinuta de aproape toti liderii de filiale pentru candidatura la prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. De partea Gabrielei Firea e doar Paul Stanescu, liderul PSD Olt.

Dancila: PSD este hotarat sa intre in turul doi si sa castige alegerile Sprijnul ALDE si Pro Romania este important

Biroul Politic National al PSD a decis ca Viorica Dancila sa fie candidatul partidului la prezidentiale. Orice candidatura trebuie sa fie sustinuta de un vot in cadrul partidului, a spus Dancila, inainte de sedinta. Bineinteles ca sprijnul ALDE si ProRomania este important, dar PSD este hotarat sa mearga in aceste alegeri si nu numai sa intre in turul doi, ci sa le si castige, a spus liderul partidului.

Liviu Plesoianu catre conducerea PSD: Cat de frica va este de un om liber?

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a insinuatpe pagina sa de Facebook ca libertatea ar fi cea care lipseste in randul conducerii social-democrate de astazi. in opinia sa, lipsa de democratie ar fi principal.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )