Libnet.ro
UNICEF

19:15

Conducerea PSD, in sedinta. O parte din liderii vor amanarea Congresului din 29 iunie. Cine tinteste sefia partidului

Adevărul Adevărul,
Conducerea PSD, in sedinta. O parte din liderii vor amanarea Congresului din 29 iunie. Cine tinteste sefia partidului

Conducerea PSD se reuneste in sedinta de Comitet Executiv. Social-democratii vor discuta despre Congresul din 29 iunie, congres pe care unii dintre liderii din teritoriu il vor amanat pentru toamna. Pana in prezent trei persoane si-au manifestat dorinta de a candida: Viorica Dancila, Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae. continuă pe Adevărul

Robert Negoita, despre o formula Dancila - Oprisan - Badalau la conducerea PSD: Un cosmar!

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a declarat inaintea sedintei de Comitet Executiv ca o echipa formata din Viorica Dancila, Marian Oprisan si Nicolae Badalau ar fi un cosmar pentru conducerea PSD.

Se ascute lupta in PSD pentru sefia partidului. Liderii social-democrati se intalnesc de urgenta in sedinta Biroului Permanent National

Se ascute lupta in Patidul Social Democrat pentru sefia partidului. in pregatirea congresului extraordinar din 29 iunie, luni social-democratii se intrunesc in sedinta Biroului Permanent.

Cod galben de ploi si vijelii, pana marti noapte, in mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabil de la ora 10. 00 pana la ora 23. 00 pe suprafete extinse din tara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )