Libnet.ro
UNICEF

14:00

Conducerea Senatului a amanat decizia privind dosarul Corlatean, din lipsa de cvorum

România Liberă România Liberă,
Conducerea Senatului a amanat decizia privind dosarul Corlatean, din lipsa de cvorum

Biroul Permanent al Senatului se reuneste, luni, incepand cu ora 11. 00, pentru a stabili calendarul dezbaterii in cazul cererii formulate de Directia Nationala Anticoruptie DNA) privind inceperea urmaririi penale a fostului ministru Titus Corlatean, in dosarul votului din diaspora de la alegerile prezidentiale. continuă pe România Liberă

Conducerea Senatului, o noua incercare de a discuta cazul Corlatean

Biroul Permanent al Senatului se reuneste, luni, pentru a lua act de cererea de incepere a urmaririi penale pe numele senatorului PSD Titus Corlatean, urmand ca solicitarea sa fie transmisa Comisiei Juridice. Senatorii nu vor acorda un vot inainte de alegerile locale.

Conducerea Senatului discuta, luni, dosarul fostului ministru Titus Corlatean, privind votul din diaspora

Biroul Permanent al Senatului se reuneste, luni, incepand cu ora 11. 00, pentru a stabili calendarul dezbaterii in cazul cererii formulate de Directia Nationala Anticoruptie DNA) privind inceperea urmaririi penale a fostului ministru Titus Corlatean, in dosarul votului din diaspora de la alegerile prezidentiale.

Conducerea Senatului discuta calendarul solicitarii DNA privind urmarirea penala a lui Titus Corlatean. Tariceanu sustine ca Iohannis a beneficiat de asa-zisul abuz in serviciu

Biroul Permanent al Senatului se intruneste luni la ora 11 pentru a discuta calendarul solicitarii DNA privind incuviintarea urmarii penale in cazul lui Titus Corlatean, presedintele acestui for, Calin Popescu Tariceanu, declarand ca fostul ministru nu a savarsit un abuz in serviciu propriu-zis, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )