Libnet.ro
UNICEF

09:45

Conducerea THR Marea Neagra propune actionarilor nedistribuirea de dividende

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conducerea THR Marea Neagra propune actionarilor nedistribuirea de dividende

Consiliul de Administratie CA) al THR Marea Neagra propune actionarilor repartizarea integrala a profitului obtinut in anul 2013 pentru constituirea rezervei legale si pentru dezvoltare, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

NEPI propune actionarilor dividende de 28, 3 milioane euro

Consiliul de Administratie CA) al fondului sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments - NEPI simbol: NEP) propune actionarilor distribuirea de dividende in valoare cumulata de 28,3 milioane euro sau acordarea de actiuni noi, potrivit unui comunicat trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

NEPI propune actionarilor dividende in valoare totala de 28,3 mil. euro sau acordarea de actiuni noi

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) propune actionarilor distribuirea de dividende in valoare cumulata de 28,3 milioane euro sau acordarea de actiuni noi.

VIDEO Flota rusa si-ar fi scufundat o nava proprie scoasa din uz pentru a bloca accesul fortelor ucrainene la Marea Neagra

Flota rusa din Crimeea si-ar fi scufundat o nava proprie scoasa din uz pentru a bloca accesul fortelor navale ucrainene la Marea Neagra. Nava scufundata este o fosta nava anti-submarin, scoasa din uz in anii 2000, dar care a fost tractata de catre fortele ruse in dreptul lacului Donuzlav de langa orasul crimeean Eupatoria.

O nava militara americana a primit acceptul sa treaca prin stramtoarea Bosfor spre Marea Neagra

Autoritatile turcesti ar fi dat acordul ca o nava militara americana sa treaca prin stramtoarea Bosfor in Marea Neagra in urmatoarele doua zile, relateaza presa din Ankara, citand surse oficiale. Pana la acest moment presa nu s-a aflat ce nava este vizata, insa sursele precizeaza ca nu este vorba de portavionul american George H. Bush care a ancorat marti in portul Pireu din Grecia si executa exercitii militare in Marea Egee.

Turcia a trimis avioane de lupta dupa ce un avion de recunoastere rus a zburat din nou in apropierea coastelor sale la Marea Neagra

Fortele aeriene din Turcia au trimis in aer sase avioane de vanatoare F-16 dupa ce un avion de recunoastere rus a zburat de-a lungul coastelor sale de la Marea Neagra, a informat armata turca vineri, in contextul tensiunilor sporite dintre Occident si Rusia pe tema Ucrainei, relateaza Reuters.

Un avion militar rus a urmarit distrugatorul american, in Marea Neagra. Turcia a trimis avioane.

Un avion de recunoastere rus a survolat, vineri, litoralul turc, in zona Stramtorii Bosfor, in momentul trecerii distrugatorului USS Truxtun, iar Turcia a trimis avioane de vanatoare pentru interceptarea aeronavei ruse, relateaza Mediafax, citand presa turca si Sky News. Citeste si: Un distrugator american vina in vizita de rutina la Constanta Un avion rus de recunoastere a fost observat, vineri dupa-amiaza, in apropiere de Stramtoarea Bosfor, la intrarea in Marea Neagra a navei militare .

Flota rusa din Crimeea si-ar fi scufundat o nava pentru a bloca accesul fortelor ucrainene la Marea Neagra (VIDEO)

Flota rusa dinCrimeea si-ar fi scufundat o nava scoasa din uz cu scopul de a bloca accesul fortelor navale ucrainene la Marea Neagra, potrivit LA Times. Nava scufundata ar fo o fosta nava anti-submarin ce.

Nava de razboi americana, in Marea Neagra. Distrugatorul USS Truxtun soseste sambata, 8 martie, la Constanta

Distrugatorul american USS Truxtun DDG103) vine la Constanta pentru un exercitiu de securitate in Marea Neagra. Vizita a fost planificata cu mult inainte de plecarea navei din SUA - spun oficialii americani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )