Libnet.ro
UNICEF

19:15

Confederatia sindicala din SUA il sustine pe Joe Biden in alegeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Confederatia sindicala din SUA il sustine pe Joe Biden in alegeri

Cea mai mare confederatie sindicala din Statele Unite, AFL-CIO, a anuntat ca-l sustine pe democratul Joe Biden in alegerile prezidentiale americane de la 3 noiembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri SUA 2020. Joe Biden primeste sprijinul celei mai mari confederatii sindicale de peste Atlantic

Cea mai mare confederatie sindicala din Statele Unite, AFL-CIO, a anuntat ca-l sustine pe democratul Joe Biden in alegerile prezidentiale americane de la 3 noiembrie, relateaza Reuters.

Contre dure intre Donald Trump si Joe Biden: Este cretinul perfect

Tachinarile dintre Donald Trump si Joe Biden nu inceteaza nici in timpul pandemiei de coronavirus. Contextul social chiar accentueaza tensiunile dintre doi candidati la functia de presedinte al Statelor Unite al.

Trump a ras de contracandidatul sau Joe Biden pentru ca a purtat masca de protectie

Presedintele Trump a redistribut pe Twitter o postare in care candidatul democratilor Joe Biden era luat in deradere pentru ca purta masca de protectie in public, la o ceremonie de depunere de flori de Ziua Eroilor, scrie cbsnews. com.

Joe Biden, prima aparitie in public dupa mai bine de doua luni

Fostul vicepresedinte american Joe Biden a avut luni prima sa deplasare in afara locuintei sale din .

Creste teama privind un al doilea val al pandemiei de COVID-19: Farmaciile din SUA pregatesc stocuri de vaccinuri pentru gripa

Farmaciile din SUA pregatesc stocuri de vaccinuri pentru gripa, avand in vedere ca se asteapta ca la debutul sezonului in octombrie, sa creasca semnificativ cererea de teama unui al doilea val al infectiilor.

THE CONVERSATION ANTICIPEAZA URMATOAREA CRIZA FINANCIARA DIN SUA: Tsunami de falimente personale

Pe masura ce tot mai multi americani isi pierd total sau partial veniturile si se lupta cu datorii in crestere din cauza efectelor economice ale pandemiei de coronavirus, o alta criza apare la orizont: un val de falimente personale, potrivit site-ului theconversation. com, care aduce in atentie solutia falimentului personal, ce poate amana sau sterge mai multe tipuri de creante si poate opri excutarile silite, confiscarea de bunuri si popririle salariale. Dar, sursa avertizeaza ca sistemul falimentelor personale este dificil de abordat chiar si in perioadele normale, nu cum este cea actuala, mai ales pentru minoritati, varstnici si cei din mediul rural.

Doi frizeri din SUA infectati cu COVID-19, suspectati ca au imbolnavit peste 140 de persoane

Oi frizeri din Missouri, SUA, infectati cu noul coronavirus au continuat sa lucreze si sa primeasca clienti, in ciuda faptului ca aveau simptomele virusului si e posibil sa fi imbolnavit alte 140 de persoane.

Doi frizeri din SUA infectati cu COVID-19, posibil sa fi imbolnavit peste 140 de clienti

Doi frizeri din Missouri, SUA, infectati cu noul coronavirus au continuat sa lucreze si sa primeasca clienti, in ciuda faptului ca aveau simptomele virusului si e posibil sa fi imbolnavit alte 140 de persoane, anunta CNN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )