Libnet.ro
UNICEF

18:00

CONFERINTA Victor Piturca, despre meciul Romania - Ungaria. Pe cine se bazeaza selectionerul nationalei de fotbal

Adevărul Adevărul,
CONFERINTA Victor Piturca, despre meciul Romania - Ungaria. Pe cine se bazeaza selectionerul nationalei de fotbal

Romania - Ungaria / Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca a vorbit despre meciul de vineri, cu Ungaria, care se va desfasura pe Arena Nationala incepand cu ora 21. continuă pe Adevărul

Victor Piturca: Calculele sunt simple, ne dorim sase puncte cu Ungaria si Turcia

Romania se va duela in urmatoarea perioada cu Ungaria si Turcia preliminarii Campionatul Mondial de Fotbal din 2014), iar selectionerul a dezvaluit planurile pentru aceasta dubla. Calculele sunt simple, ne dorim sase puncte pentru a nu sta la mana rezultatelor, a precizat Victor Piturca.

Victor Piturca a anuntat lotul complet pentru Ungaria si Turcia. Gigel Bucur, arma secreta?

Victor Piturca a anuntat vineri lotul Romaniei pentru meciurile vitale ale Romaniei din preliminariile Cupei Mondiale 2014, contra Ungariei 6 septembrie, ora 21:00) si Turciei 10 septembrie, ora 21:00). Selectionerul a mutat neasteptat chemand un jucator nou. Romania trebuie sa le bata pe ambele in Grupa D pentru a avea sanse de intrare in baraj.

MINUT CU MINUT Conferinta de presa Victor Piturca

Onlinesport. ro a transmis LIVE TEXT de la ora 12:30 conferinta de presa sustinuta de selectionerul Victor Piturca.

LIVE Conferinta de presa Victor Piturca

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT de la ora 12:30 conferinta de presa pe care o sustine selectionerul Victor Piturca.

Romania - Ungaria. Mircea Sandu despre meciul cu maghiarii: Trei puncte sau iesim din joc!

Romania - Ungaria / Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu a prefatat meciul pe care Romania il va sustine vineri impotriva Ungariei. Partida se va desfasura pe Arena Nationala si va fi transmisa de TVR, incepand cu ora 21.

Romania - Ungaria. Mircea Sandu, despre meciul cu maghiarii: Trei puncte sau iesim din joc!

Romania - Ungaria / Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu a prefatat meciul pe care Romania il va sustine vineri impotriva Ungariei. Partida se va desfasura pe Arena Nationala si va fi transmisa de TVR, incepand cu ora 21.

Victor Ponta: Multumesc autoritatilor din Ungaria pentru modul in care s-au comportat intr-un moment tragic

Premierul Victor Ponta a transmis multumiri publice autoritatilor din Ungaria pentru modul in care s-au implicat in acordarea de ajutor pentru victimele accidentului produs in aceasta dimineata pe o autostrada.

Marturii despre accidentul din Ungaria: A fost un soc foarte puternic

Soferii microbuzului in care se aflau romanii morti si raniti in accidentul Ungaria au marturisit la Antena 3 ca socul a fost atat de puternic incat pur si simplu nu-si amintesc decat cum masina in.

Ponta, despre Siria: Romania a ezitat prea mult in a acuzat regimul ilegitim si criminal

Primul-ministru Victor Ponta a vorbit, vineri, despre situatia dinSiria, precizand caRomania a ezitat prea mult in a spune ca Siria are regim ilegitim si criminal. Eu, ca prim-ministru, cred ca.

Victor Ponta despre incompatibilitatile primarilor: Imediat ce avem solutii definitive ale judecatorilor putem face o evaluare. Modificarea legii s-ar aplica doar pe viitor

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Comitetul Executiv National al PSD, referitor la problema incompatibilitatii primarilor, ca Nu exista in acest moment decat solutia de a analiza modul in care se desfasoara actiunile in instanta si imediat ce avem solutii definitive ale judecatorilor putem sa avem o evaluare despre cate persoane este vorba si despre tipurile de incompatibilitati. Modificarea legii s-ar putea aplica doar pe viitor, acum nu se pune problema de rezolvare prin modificarea legii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )