Libnet.ro
UNICEF

01:05

CONFLICT intre membrii CNA. Vezi care sunt acuzatiile.

România Liberă România Liberă,
CONFLICT intre membrii CNA. Vezi care sunt acuzatiile.

Presedintele CNA, Laura Georgescu, il acuza pe Valentin Jucan, membru al CNA, ca absenteaza de la sedintele Consiliului, spunand, totodata, ca, lunar, costurile aferente postului acestuia sunt de 11. 000 lei, in conditiile in care ea, ca sef al institutiei, incaseaza un venit de 5. 000 de lei pe luna, relateaza Mediafax. Valentin Jucan sustine ca intimidarile de care se ocupa presedintele CNA Laura Georgescu nu il vor incetini din demersurile pe care le face pentru ca aceasta sa plateasca . continuă pe România Liberă

Persoanele ranite in accidentul din Muntenegru, interogate de politisti in spitalele in care sunt internate

Persoanele ranite in accidentul din Muntenegru vor fi chestionate in spitalele in care sunt internate, de politisti de la Serviciul Omoruri al Politiei Romane si de doi procurori. in momentul in care vor fi ap.

Evaluarea Nationala 2013 Absolventii de clasa a VIII-a vor sustine joi examenul de Matematica. Care sunt regulile examenului

Absolventii claselor a VIII-a vor sustine joi examenul de Matematica din cadrul Evaluarii Nationale 2013. Examenul incepe la ora 9:00, cand se deschid plicurile sigilate care contin varianta de subiecte multiplicata, dureaza doua ore si este ultima proba inainte de admiterea la liceu. Pentru scrierea rezolvarilor, elevii trebuie sa foloseasca numai cerneala sau pasta de culoare albastra, iar pentru executarea desenelor - numai creion negru. Este interzisa intrarea in examen cu mijloace de calcul, cu copiute sau telefoane mobile. Citeste in articol cum se desfasoara, pas cu pas, examenul de Matematica 2013 Vezi modele de subiecte si comparatii cu rezultatele de anul trecut.

Evaluarea Nationala 2013 A inceput examenul la Matematica. Care sunt regulile probei

Absolventii claselor a VIII-a sustin astazi examenul de Matematica din cadrul Evaluarii Nationale 2013. Examenul a inceput la ora 9:00, cand s-au deschis plicurile sigilate care contin varianta de subiecte multiplicata, dureaza doua ore si este ultima proba inainte de admiterea la liceu. Pentru scrierea rezolvarilor, elevii trebuie sa foloseasca numai cerneala sau pasta de culoare albastra, iar pentru executarea desenelor - numai creion negru. Este interzisa intrarea in examen cu mijloace de calcul, cu copiute sau telefoane mobile. Citeste in articol cum se desfasoara, pas cu pas, examenul de Matematica 2013 Vezi modele de subiecte si comparatii cu rezultatele de anul trecut.

Evaluarea Nationala 2013 Absolventii de gimnaziu au sustinut examenul la Matematica. Care sunt regulile probei

UPDATE: Absolventii claselor a VIII-a au sustinut astazi, 27 iunie, examenul de Matematica din cadrul Evaluarii Nationale 2013. Examenul a inceput la ora 9:00, cand s-au deschis plicurile sigilate care contin varianta de subiecte multiplicata, a durat doua ore si a fost ultima proba inainte de admiterea la liceu. Pentru scrierea rezolvarilor, elevii trebuie sa foloseasca numai cerneala sau pasta de culoare albastra, iar pentru executarea desenelor - numai creion negru. Este interzisa intrarea in examen cu mijloace de calcul, cu copiute sau telefoane mobile. Citeste in articol cum se desfasoara, pas cu pas, examenul de Matematica 2013 Vezi modele de subiecte si comparatii cu rezultatele de anul trecut.

Care sunt cele mai frecvente greseli de alimentatie.

Cele mai frecvente greseli de alimentatie sunt excesul de calorii, consumul crescut de grasimi saturate carnuri procesate, unt, branza) si cele de tip trans alimente prajite, produse de patiserie, margarina), excesul de dulciuri, aportul crescut de sare si consumul abuziv de alcool. Toate aceste greseli creaza un dezechilibru caloric si nutritiv in organism, ceea ce conduce la o serie de boli cronice grave: boli cardiovasculare si cerebrovasculare, diabet zaharat, obezitate, dislipidemii .

Care sunt motivele de ingrijorare pentru bucuresteni.

Bucurestenii sunt ingrijorati, in principal de sanatate, apoi de viitorul copiilor si de nivelul veniturilor, potrivit rezultelor sondajului Bucurestenii si Sanatatea realizat la nivelul Capitalei, citat de reprezentantii muncipalitatii, potrivit Mediafax. Potrivit sondajului Bucurestenii si Sanatatea realizat de Facultatea de Stiinte Politice a SNSPA, starea sanatatii este principala ingrijorare a bucurestenilor 26 la suta), urmata de viitorul copiilor 22 la suta) si de nivelul .

Pandurii si Petrolul si-au aflat adversarii din Liga Europa. Care sunt adversarii echipelor romanesti

Cele trei echipe romanesti calificate in Liga Europa, Astra Giurgiu,Pandurii Targu Jiu si Petrolul Ploiesti, si-au aflat, luni, adversarele de care vor incerca sa treaca pentru a ajunge in grupe. Daca.

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Bilantul tragic se ridica la 19 MORTI. LISTA cu pacientii romani care sunt internati in spitalele din Podgorita

Tragedie pe o sosea din Muntenegru. 18 romani au murit iar 29 sunt raniti in urma unui tragic accident. Autocarul plin cu turisti a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie de aproape 40 de metri. Sapte.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )