Libnet.ro
UNICEF

01:06

Conflictul TURCIA-SIRIA, departe de final: Un nou ATAC cu obuze din Siria. Armata turca riposteaza

Antena3 Antena3,
Conflictul TURCIA-SIRIA, departe de final: Un nou ATAC cu obuze din Siria. Armata turca riposteaza

Obuze de artilerie au fost lansate din nou, vineri seara, din Siria spre Turcia, fara insa a provoca victime, armata turca ripostand inca o data. Obuzele au fost lansate spre provincia turca Hatay si au. continuă pe Antena3

Turcia riposteaza la un nou atac cu obuze lansat din Siria

Armata turca a ripostat vineri seara la un nou atac cu obuze lansat din Siria, care a lovit teritoriul sau, respectiv provincia Hatay sud-estul Turciei), fara a se inregistra victime, relateaza presa turca, citata de AFP.

CONFLICTUL TURCIA-SIRIA: Armata turca continua tirurile asupra pozitiilor siriene. ...

Armata Turciei continua miercuri seara tarziu tirurile de artilerie impotriva pozitiilor siriene la frontiera intre cele doua tari, dupa uciderea a cinci civili intr-un sat turc atins de tiruri provenind dinspre partea siriana a frontierei, anunta agentia turca Anatolia, potrivit Mediafax. Tirurile turce, sustinute de catre o unitate cu baza in orasul Akcakale, langa frontiera, au provocat explozii puternice de partea siriana a frontierei, potrivit agentiei Anatolia. Potrivit postului .

Turcia riposteaza unui nou atac cu obuze lansat din Siria.

Obuze de artilerie au fost lansate din nou, vineri seara, din Siria spre Turcia, fara insa a provoca victime, armata turca ripostand inca o data, relateaza AFP, citata de Mediafax. Mai multe obuze de artilerie au fost lansate vineri seara din Siria spre provincia turca Hatay sud-vest), fara a se inregistra victime. Obuzele au cazut in localitatea turca Altinozu, declansand o riposta imediata a armatei turce. Noul incident intervine in contextul atacului care a avut loc miercuri in zona de .

Titus Corlatean: Romania va actiona in episodul Turcia-Siria solidar cu tarile NATO. Atitudinea Bucurestiului e de sustinere foarte clara a Turciei

Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat, joi, ca Romania va actiona solidar si concordant cu ceilalti membri NATO in privinta episodului tensionat de la granita dintre Turcia si Siria, el aratand si ca atitudinea Bucurestiului este de sustinere foarte clara a Turciei: In mod evident, Romania va actiona solidar si concordant cu ceilalti membri ai NATO si pe masura ce lucrurile vor evolua, noi speram sa se fi depasit acest episod tensionat, dar evident ca vom fi intr-o stransa coordonare cu ceilalti aliati, iar pozitia NATO este foarte clara si a fost deja exprimata, a afirmat Titus Corlatean.

Corlatean: Romania va actiona in episodul Turcia-Siria solidar si concordant cu tarile NATO.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, joi, ca Romania va actiona solidar si concordant cu ceilalti membri NATO in privinta episodului tensionat de la granita dintre Turcia si Siria, el aratand si ca atitudinea Bucurestiului este de sustinere foarte clara a Turciei, scrie Mediafax. In mod evident, Romania va actiona solidar si concordant cu ceilalti membri ai NATO si pe masura ce lucrurile vor evolua, noi speram sa se fi depasit acest episod tensionat, dar evident ca vom fi .

Turcia - Siria. Istoricul unui conflict care sta sa EXPLODEZE in orice moment

Relatiile intre Damasc si Ankara, marcate prin tensiuni de la inceputul revoltei din Siria in martie 2011, au cunoscut recent o escaladare brusca din cauza tirurilor siriene trase asupra unui sat frontalier turc,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )