Libnet.ro
UNICEF

12:15

CONFORM NOII LEGI PRIVIND SECURITATEA NATIONALA Politia din Hong Kong poate demara pechezitii fara mandat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CONFORM NOII LEGI PRIVIND SECURITATEA NATIONALA Politia din Hong Kong poate demara pechezitii fara mandat

Politia din Hong Kong a primit noi puteri, inclusiv abilitatea de a efectua raiduri fara mandat si de a monitoriza in secret suspecti, dupa ce legile controversate de securitate au fost impuse orasului de catre guvernul central chinez, anunta The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Primele efecte ale legii privind securitatea nationala in Hong Kong: cartile activistilor prodemocratie, retrase din bibliotecile publice

Cartile scrise de personalitatile miscarii prodemocratie din Hong Kong nu mai sunt disponibile in bibliotecile publice ale acestui centru financiar din Asia, masura intervenind la doar cateva zile de la intrarea in vigoare a legii privind securitatea nationala, impusa de regimul comunist de la Beijing.

Patru lacune ale noii legi privind carantina si izolarea - APADOR-CH

Guvernul legifereaza in continuare heirupist si opac, desi nu mai suntem in stare de urgenta, sustine APADOR-CH, care a identificat patru lacune ale noului proiect de lege privind carantina si izolarea, ce ar putea duce la perpetuarea situatiei actuale, cand persoane diagnosticate cu COVID-19 sunt externate din spitale.

Mesajul liderilor grupurilor politice din Parlamentul European catre China in legatura cu legea privind securitatea in Hong Kong

Liderii grupurilor politice din Parlamentul European s-au declarat profund ingrijorati de erodarea libertatilor fundamentale in Hong Kong si au solicitat luni Chinei sa retraga noua lege privind securitatea nationala in fosta colonie britanica.

Puteri sporite pentru politia din Hong Kong: perchezitii fara mandat si cenzura totala pe internet

Noua lege privind securitatea in Hong Kong, adoptata recent de Beijing, confera puteri sporite politiei din fosta concesiune britanica, mai ales in ceea ce priveste supravegherea, transmite marti AFP.

Politia din Hong Kong poate demara acum, pechezitii fara mandat

Politia din Hong Kong a primit noi puteri, inclusiv abilitatea de a efectua raiduri fara mandat si de a monitoriza in secret suspecti, dupa ce legile controversate de securitate au fost impuse orasului de catre guvernul central chinez, anunta The Guardian.

Politia din Hong Kong poate demara acum, perchezitii fara mandat

Politia din Hong Kong a primit noi puteri, inclusiv abilitatea de a efectua raiduri fara mandat si de a monitoriza in secret suspectii, dupa ce legile controversate de securitate au fost impuse orasului de catre guvernul central chinez, anunta The Guardian.

Huawei si ZTE, inamici ai statului: cum au ajuns sa ameninte securitatea nationala

Statele Unite ale Americii continua sabotajul cat se poate de agresiv al celor mai importanti jucatori chinezi din tech, Huawei si ZTE. Daca traiai cu speranta ca Huawei va ajunge vreodata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )