Libnet.ro
UNICEF

21:45

Confruntari violente pe strazile din Constanta intre politisti si mai multi talhari

Antena3 Antena3,
Confruntari violente pe strazile din Constanta intre politisti si mai multi talhari

Lupte de strada la Constanta intre politie si mai multi talhari extrem de agresivi. Scandalul a inceput aproape de miezul noptii in timp ce agentii unei firme de paza verificau un obiectiv din. continuă pe Antena3

Legenda uriasei din Iasi, intre istorie si realitate. Ce ascunde statuia din judet?

Cimitirul Eternitatea din Iasi are o statuie a unei uriase care a fascinat pe toata lumea. Ce spune legenda urbana si care a fost povestea fetei? Uriasa din Iasi, poveste tragica Pe o alee laturalnica se afla statuia uriasei care a facut curioase numeroase persoane. Aceasta isi ascunde misterul in Cimitirul Eternitatea, predestinat pentru unul .

BERD: Compania de tehnologie din Romania UiPath, cel mai interesant exemplu de investitie

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), prin intermediul a 15 fonduri de capital de risc, a investit in circa 170 de firme din Europa Centrala, iar cel mai interesant exemplu a fost succesul extraordinar al companiei de tehnologie din Romania UiPath, a declarat Jurgen Rigterink, prim-vicepresedinte al BERD, recent, la un forum la Londra.

Firmele din Romania suporta cea mai brusca majorare a costurilor cu lucratorii, din UE. Salariul in constructii

Firmele din Romania suporta in continuare cele mai mari cresteri procentuale ale costurilor cu forta de munca, inclusiv cu salariile, comparativ cu situatia din toata Uniunea Europeana, releva datele Eurostat publicate luni. in ciuda cresterilor salariale din mediul privat, tot sectorul bugetar a are cea mai brusca majorare de salarii in Romania. Atentie, vorbim despre cresterea procentuala a salariilor, pentru ca in cifre absolute lucratorii romani raman tot printre ultimii in UE in privinta banilor pe care ii primesc efectiv de la angajatori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2348 seconds )