Libnet.ro
UNICEF

20:00

Congres extraordinar PSD: Organizarea a cinci conventii nationale, votata in unanimitate de social-democrati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Congres extraordinar PSD: Organizarea a cinci conventii nationale, votata in unanimitate de social-democrati

Social-democratii prezenti sambata la Congresul extraordinar al PSD au votat in unanimitate in favoarea inceperii dezbaterilor pentru cinci conventii nationale, potrivit Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Dragnea a propus cinci conventii nationale, care au fost votate in Congresul PSD: Realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi altele (VIDEO)

Liviu Dragnea a cerut, sambata, la Congresul PSD, votul social-democratilor pentru cinci conventii nationale, precizand ca realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi.

Liviu Dragnea: cinci conventii nationale, votate in Congresul PSD

Liviu Dragnea le-a cerut votul delegatiilor PSD de la Congresul partidului pentru aprobarea a cinci .

Congres extraordinar PSD: Andronescu si Banicioiu au parasit sala si nu isi mai sustin candidaturile

Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu, candidati la functia de presedinte executiv al PSD, i-au acuzat pe organizatorii Congresului extraordinar al PSD ca nu au avut posibilitatea sa se adreseze delegatilor inainte de vot si au parasit sala,.

Congres extraordinar PSD, Dancila: Invit femeile sa vina in PSD, doar aici exista oportunitate pentru ele

Premierul Viorica Dancila a invitat femeile din Romania sa intre in politica si sa se alature social-democratilor, aratand ca doar PSD le ofera oportunitate, potrivit Agerpres .

Social-democratii se reunesc in Congres extraordinar la Sala Palatului

Social-democratii se reunesc sambata in Congres extraordinar la Sala Palatului, prilej cu care 24 de candidati vor cere votul forului de conducere pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinti regionali ai PSD, potrivit.

Social-democratii se reunesc astazi in congres extraordinar la Sala Palatului

ACTUALIZARE 10:30 Proteste in fata Salii Palatului Cateva zeci de persoane protesteaza sambata in fata Salii Palatului, unde are loc Congresul PSD. Trei manifestanti au fost luati de jandarmi, dupa ce nu ar fi respectat indicatiile fortelor de ordine. ------ PSD se reuneste astazi in Congresul extraordinar, convocat in urma cu mai putin de o luna. Desi membrii Biroului Permanent National al partidului mai aveau mandat inca un an si jumatate, s-a decis organizarea de alegeri pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinti, insa nu si pentru presedintele partidului. Pentru cele 18 functii candideaza 23 de social-democrati.

PSD se reuneste sambata in Congres extraordinar. Aproape 4000 de delegati asteptati la Sala Palatului

PSD se reuneste sambata in Congresul extraordinar, convocat in urma cu mai putin de o luna. Desi membrii Biroului Permanent National al partidului mai aveau mandat inca un an si jumatate, s-a decis.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )