Libnet.ro
UNICEF

17:45

Congres PSD - Stanescu: Suntem obligati sa castigam alegerile din acest an!

Antena3 Antena3,
Congres PSD - Stanescu: Suntem obligati sa castigam alegerile din acest an!

PSD este singurul partid care poate invinge PNL, a declarat candidatul la functia de secretar general al PSD, Paul Stanescu. Suntem obligati sa castigam alegerile din acest an! infrangerea nu este o optiune!, a declarat el. continuă pe Antena3

Congres PSD cu miza uriasa! Social-democratii isi aleg azi viitorul lider

Congres PSD cu miza uriasa! Social-democratii isi aleg sambata viitorul lider. Marcel Ciolacu si Eugen Teodorovici se lupta sa obtina sefia PSD.

Meghan Markle se implica in alegerile din SUA! Mesajul transmis de Ducesa de Sussex

Meghan Markle le indeamna pe femeile din SUA sa voteze la alegerile din noiembrie. Potrivit Ducesei de Sussex, cei care nu vor vota vor fi partasi la ceea ce va urma.

Meghan Markle se implica in alegerile din SUA. Le-a transmis femeilor sa mearga la urne

Meghan Markle le indeamna pe femeile din SUA sa voteze in numar cat mai mare la alegerile din noiembrie. Ducesa de Sussex a transmis ca cei care nu vor vota vor fi partasi la ceea ce va urma, potrivit Mediafax.

Congres PSD in atmosfera tensionata. Liberalii il razbuna pe Teodorovici si ii strica lui Ciolacu ziua validarii ca lider al PSD

Social-democratii isi aleg sambata, in congres extraordinar, o noua conducere. Alegerile interne din PSD sunt lipsite de miza dupa ce in cursa pentru functia de presedinte s-au depus doar doua candidaturi: Marcel Ciolacu si Eugen Teodorovici. Dupa noua luni de interimat la sefia partidului, Marcel Ciolacu urmeaza sa fie validat fara emotii in functia de presedinte al PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )