Libnet.ro
UNICEF

16:00

Congresul PSD va avea loc pe 14 martie

Antena3 Antena3,
Congresul PSD va avea loc pe 14 martie

Congresul Partidului Social Democrat va avea loc pe 14 martie, a decis conducerea interimara a partidului, in CEx-ul de marti dupa amiaza. continuă pe Antena3

Congresul PSD va avea loc pe 21 martie

Congresul Partidului Social Democrat va avea loc pe 21 martie, a decis conducerea interimara a partidului, in CEx-ul de marti dupa amiaza.

Congresul PSD va avea loc pe 14 martie

Congresul PSD va fi organizat pe 14 martie. Decizia a fost luata, marti, in sedinta Comitetului Executiv al social-democratilor. Initial, congresul PSD trebuia sa aiba loc pe 29 februarie, insa a.

Marcel Ciolacu: Congresul PSD va avea loc pe 21 martie(VIDEO)

Congresul PSD va avea loc pe 21 martie. Anuntul a fost facut, marti, de presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Tinem congresul pe data de 21 martie. Vom avea un congres in aceeasi procedura,.

Marcel Ciolacu a anuntat ca in 21 martie va avea loc Congresul partidului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, martI seara, ca in 21 martie va avea loc Congresul partidului, care se va desfasura in aceeasi procedura - proiect politic si o echipa.

Marcel CIolacu a anuntat Congresul PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca in 21 martie va avea loc Congresul parti.

PSD si-a reprogramat Congresul pe 21 martie

PSD a decis marti ca Congresul partidului va avea loc pe 21 martie. Evenimentul trebuia sa se desfasoare sambata trecuta, pe 29 februarie, insa social-democratii au amanat de frica coronavirusului.

UPDATE PSD si-a reprogramat congresul pe 21 martie

Congresul PSD va avea loc pe 21 martie, au decis social-democratii, a declarat presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Initial data luata in calcul era 14 martie. Evenimentul trebuia sa se desfasoare la finalul saptamanii trecute, dar a fost amanat, pesedistii invocand oficial va motiv coronavirusul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )